dvorana rasprodana / PPD Zagreb iščekuje Vardar u 1/8 finala Lige prvaka: 'Obećajemo da ćemo dati sve od sebe!'

Prva utakmica osmine finala mogla bi biti ključna, a iskusni Zlatko Horvat poručio je kako je Zagreb ove sezone pokazao da može rušiti favorite

21.3.2019.
19:16
VOYO logo

Rukometaše PPD Zagreba za dva dana očekuje prva utakmica osmine finala Lige prvaka.

U Arenu dolazi makedonski Vardar, predvođen Hrvatima, Igorom Karačićem i Ivanom Čupićem. Makedonci, iako slabiji nego prošlih sezona, jedni su od glavnih favorita za osvajanje naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica mogla bi biti ključna, a iskusni Zlatko Horvat poručio je kako je Zagreb ove sezone pokazao da može rušiti favorite. Vardar je prije dvije godine osvojio naslov prvaka Europe.

"Htio bih naglasiti da su dečki tijekom cijele sezone zaista i radili i igrali vrlo dobro te uspjeli izboriti osminu finala. Svi znamo kako se ekipa prije te sezone puno promjenila, puno je novih klinaca došlo, neki su ostali, a puno ih je i otišlo. Kako god bilo, svi su ti dečki dokazali i, prije svega, zalužili osminu finala. Ja vam danas mogu obećati, kao i našim Bijelim lavovima koji će nas doći podržati u Areni, da ćemo svi skupa dati sve od sebe da se na utakmici pokažemo u pravom izdanju i nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je trener Zagreba Branko Tamše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da nam je drago što će biti ispunjena dvorana. Zaslužili smo željenu osminu finala, napravili smo dobar posao i ovo nam je samo jedna zadovoljština da igramo protiv ekipe koja je prije dvije godine bila osvajač Lige prvaka", rekao je Zlatko Horvat.   

Utakmica počinje u 20:30 h. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo