POTRESNA ISPOVIJEST LEGENDARNOG HRVATSKOG RUKOMETAŠA: / Čupić progovorio o gorućoj temi - 'Padamo. Hvata nas nervoza'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Naša realnost je možda i lošija od ovoga, ali tu smo'

1.3.2020.
11:50
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Prvak Europe, jedan od najjačih klubova u Europi, polako se raspada. Brod tone, a već mjesecima najjači igrači odlaze u klubove diljem Europe i to silom prilike, zbog vlastite egzistencije jer Vardar im ne može isplatiti plaće. Napustio ih je sjajni Krištopans, najavili su odlaske Dissinger, Toledo i Skube, a ostat će im vjerojatno samo domaći igrači, ako si i oni u međuvremenu ne pronađu novu sredinu.

To će vjerojatno biti kraj dominacije Vardara u Europi, a igrači su polako počeli govoriti o stvarnom stanju u klubu. "Komplicirana je situacija u Vardaru. Većina igrača nije primila plaću šest mjeseci, dobijemo samo dio. U Skoplju možete preživjeti s 300 eura, ali je jako stresna i nepotrebna situacija. Treba se dogoditi čudo da ostanemo na okupu i sljedeće sezone", otkrio je Nijemac Dissinger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Croatia's Ivan Cupic jumps to score during the men's EHF Euro 2012 Handball Championship bronze medal match Croatia vs Spain on January 29, 2012 at the Beogradska Arena in Belgrade., Image: 116043521, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

'Padamo i hvata nas nervoza'

Goruću temu komentirao je i legendarni hrvatski rukometaš Ivan Čupić.

"Nemamo kvalitetne treninge, nemamo dugu klupu i svaku utakmicu padamo oko 40. minute. Glupo je da pričamo o problemima, ali trenira pet-šest igrača. Zato nam se ovo događa u posljednjih 20 minuta. Padamo, hvata nas nervoza, promašujemo zicere. Šesto mjesto u grupi je realnost za Vardar u Ligi prvaka. Jedan trener mi je rekao: 'Ako vas je šestorica u Vardaru, onda svih šest trebate ići po pobjedu'. To i radimo sada. Teško je. Naša realnost je možda i lošija od ovoga, ali tu smo. Čeka nas težak put do Našica autobusom, osim ako netko ne plati avion. To treba iznijeti šest-sedam igrača. Vidjet ćemo što će biti. Uvijek idemo na pobjedu", pojasnio je Čupić za Balkan Handball.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo