zadovoljan u slovačkoj / Potez koji će osvojiti navijače: Goluža odbio mađarskog velikana i potpisao novi ugovor s Tatranom

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Novi ugovor samo je šlag na tortu nakon fenomenalnih predstava Tatrana pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika

20.12.2018.
16:50
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Slovački rukometni klub Tatran iz Prešova odlučio je produžiti ugovor treneru Slavku Goluži i vezati ga za svoju klupu do lipnja 2021. godine. 

Novi ugovor samo je šlag na tortu nakon fenomenalnih predstava Tatrana pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika, s kojim su pokazali kako imaju kvalitetu i sposobnost za najveće domete ove sezone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavko Goluža na klupu Tatrana je zasjeo početkom prošle sezone i klub je otad u pozitivnoj putanji što se rezultata tiče. No, ono zbog čega će ga navijači slovačkog kluba zavoljeti još više je činjenica i kako je Slavko imao par dobrioh ponuda, između ostalih i slovenskog Celja te jednog europskog velikana - mađarskog Vezsprema. Ipak, Goluža želi završiti priču koju je započeo, odlično gura u SEHA ligi i nada se Final Fouru. 

U petak u večernjem terminu, Golužin Tatran će ugostiti petoplasirani Meškov iz Bresta, koji za Tatranom zaostaje samo tri boda, stoga bi ta utakmica mogla biti jedna od ključnih u lovu na Final Four. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo