VIDEO, Pogledajte snimku kontroverzne utakmice između PPD Zagreba i Nexea: 'Ovo je 17 pogrešnih sudačkih odluka'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Snimka u kojoj je izdvojeno čak 17 sudačkih grešaka stigla je na adresu Hrvatskog rukometnog saveza.

20.5.2022.
17:23
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

U subotu od 20 sati PPD Zagreb i Nexe igrat će treći put ove sezone. Prvi je dvoboj, u zadnjem kolu prvenstva, pripao Zagrebu u Kutiji šibica (25-16), kao i onaj drugi prošlog vikenda u finalu Kupa (30-27).

Utakmica puna kontroverzi

U subotu će se dva najveća hrvatska kluba ponovno susreti u sklopu razigravanja za prvaka Hrvatske. Sustav natjecanja je takav da tko prvi dođe do tri prvenstvene pobjede (trenutačno je 1-1), bit će prvak. Posljednja utakmica u Kutiji šibica donijela je mnogo kontroverzi. Najprije je javnost zaintrigirala činjenica kako neće biti apsolutno nikakvog prijenosa najveće utakmice hrvatskog rukometa, zatim su se pojavile špekulacije o tome kako navijači iz Našica nisu mogli kupiti ulaznice za utakmicu, a na posljetku su Našičani optužili sudačku komisiju kako je ponovno dodijelila pristrane sudce. Snimka utakmice, koja se nije prenosila, stigla je u Hrvatski rukometni savez, a Našičani su izdvojili čak 17 situacija u kojima smatraju da su ih suci Jurinović i Mrvica oštetili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subotnji dvoboj sudit će najbolji sudački par na svijetu Gubica i Milošević koji su sudili i u finalu kupa. Nakon finala kupa nitko se nije žalio na sudačke odluke, Gubica i Milošević odradili su sjajan posao u vrlo teškoj i zahtjevnoj utakmici i red je da sude i nastavak ove serije. Ipak, Našičani žele javnosti pokazati sporne sudačke odluke koje su se dogodile na prošloj prvenstvenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo