Stiglo 200 navijača / Podravka porazom od Krima ostala bez drugog mjesta u skupini Lige prvakinja

Image
Foto: Jurica Godina

​Rukometašice Podravke izgubile su utakmicu Lige prvakinja na gostovanju kod Krima 27:20, prepustivši drugo mjesto u skupini i dobro ishodište za drugi krug slovenskom sastavu

3.11.2018.
20:50
Jurica Godina
VOYO logo

Nadaleko se po ljubljanskim ulicama čula pjesma Podravkinih navijača uoči utakmice. Stiglo je njih 200-injak. Na njihovu žalost igračice su na terenu reagirale loše, posebno u uvodnim minutama.

Zakasnile na početak

Krimovke su iz tri akcije na nepostavljenu obranu odjurile na 3:1.  Napad Podravke bio je u velikoj krizi u prvom dijelu. Trener Saračević već pri isteku osme minute zove time out. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mučila se Ruskinja Čigirinova, osovina Podravkine igre. Na niz sudačkih odluka burno je regirao Saračević, dobivši i žuti karton. Krim je dizao prednost, za Podravku ružnih 6:12 bilo je nakon 20 minuta. Napad je s dva gola podigla Milosavljević. Na koncu prvog poluvremena 14:10 za Krim.

Propušten napad za izjednačenje

Bolje otvaranje Podravke u nastavku. Ihnjeva pa Ježikava pogađaju za smanjenje na -2. Stižu nakon toga na samo gol zaostatka (17:18), da bi Krim tada, po minuti odmora, prelomio utakmicu zabivši triput nakon što je Podravka propustila napad za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenke su nagomilale prednost na kraju, nije više bilo koncentracije kod Podravke. 

Koprivnička momčad prolaz dalje morat će potvrditi protiv Thuringera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krim Mercator - Podravka 27:20

(14:10; 13:10)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tsakalou 6, Stanko i Ristovska 5, Marinček 16 obrana; Milosavljević 5, Ježikava 4, Risović 12 obrana.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo