SUMNJA U NAMJEŠTANJE /

Utakmica u kojoj su srpske rukometašice zabile 86 golova dobila nastavak, MUP se uključio u priču

Image
Foto: Foto: Screenshot "Rukometni savez Vojvodine"

Neobična rukometna utakmica ŽRK Temerin i ŽRK Ravangrada koja je završila rezultatom 86:15 privukla je pozornost Ministarstva unutarnjih poslova koje sada istražuje je li bilo elemenata koji bi upućivali na neregularnost ovog susreta

5.5.2022.
13:13
Foto: Screenshot "Rukometni savez Vojvodine"
VOYO logo

U 20. kolu Prve regionalne rukometne lige u Vojvodini, krajem travnja su se susrele rukometašice ŽRK Temerina i ŽRK Ravangrada, a konačni rezultat bio je nevjerojatnih 86:15 za ekipu domaćeg Temerina.

Takav neobičan rezultat odmah je privukao pozornost ne samo lokalnih već i regionalnih medija koji su mahom sugerirali da se radi o namještanju pogotovo što se ovaj dvoboj odigrao u samoj završnici vrlo tijesnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Uvjerljivo slavili /

Ne, nije pogreška: Srpske rukometašice na utakmici zabile čak 86 pogodaka!

Image
Uvjerljivo slavili /

Ne, nije pogreška: Srpske rukometašice na utakmici zabile čak 86 pogodaka!

Naime, Temerin se s Rumom bori za prvo mjesto na ljestvici i plasman u viši rang natjecanja. Dvije međusobne utakmice ove sezone završile su bez pobjednica i o naslovu će odlučivati gol razlika, a trenutno je u tom segmentu bolja Ruma. Ovim neobičnim rezultatom, Temerin je smanjio zaostatak u gol-razlici s 58 na 16 pogodaka nakon što je Ruma u istom kolu pobijedila 47:18.

Podnesena kaznena prijava

Upravo zbog toga je u prostorijama Rukometnog saveza Srbije održan hitan sastanak rukovodstva RSS-a i predstavnika Rukometnog Saveza Vojvodine te su razmotrili daljnje postupke vezane za utakmicu između Temerina i Ravangrada, piše portal 24sedam.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na temelju svega iznesenog na sastanku, donesena je odluka o podnošenju kaznene prijave nadležnom teritorijalnom tijelu Ministarstva unutarnjih poslova i Tužiteljstvu Republike Srbije koji će utvrditi postoji li neka krivica i neregularnost utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo