POČEO JE IGRATI RUKOMET NA BETONU, A POSTAO JE APSOULUTNA HRVATSKA IKONA: / Zlatko Horvat obilježio 25. godinu igranja za Zagreb

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najljepše trenutke karijere sa svojim je klubom doživio kad su prošli u četvrtfinale Lige prvaka te osvojili SEHA ligu

18.2.2020.
18:46
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kad je navršio deset godina Zlatko Horvat stigao je u redove PPD Zagreba. Bilo je to prije 25 godina, a sve ostalo je povijest. Otad je svaka lopta na desnjo krilo pola gola, a nazabijao se Zlajo, što u hrvatskom prvenstvu, što u Ligi prvaka, ali i u dresu hrvatske rukometne reprezentacije.

"Kao da sam jučer igrao tu prvu utakmicu za prvu ekipu, brzo je proletjelo. Sjećam se i gdje sam počeo, to je tada bio beton na Trnju. Lijepo je to jer sam odavde i ovdje sam odrastao", rekao je Horvat u razgovoru za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat je oduvijek bio miljenik publike. S 35 godina na leđima još je uvijek jedna od najpouzdanijih opcija u Zagrebu i u reprezentaciji znakove starenja nije pokazao ni nakon dviju operacija koljena.

Image
[VIDEO] RUŽNE SCENE NA UTAKMICI U BOSNI I HERCEGOVINI: /

Protivnika divljački udario šakom u glavu, a onda je nastao kaos

Spreman i za Tokio

"Kada osjetiš taj žar, te emocije, to je baš bilo za pamćenje. Bilo je upita iz malo jačih klubova, ali Zagreb je uvijek imao najbolju ponudu. Uvijek je ljepše biti doma", rekao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najljepše trenutke karijere sa svojim je klubom doživio kad su prošli u četvrtfinale Lige prvaka te osvojili SEHA ligu, a na pozive reprezentacije odazivao se uvijek, a ne sumnjamo da ćemo ga gledati i ovog ljeta na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo