POČELI PREGOVORI: / Červar iznio uvjete, ali još tri spektakularna imena kandidiraju za klupu Hrvatske!

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Rukometaši PPD Zagreba gostovali su u subotu kod skopskog Vardara u Ligi prvaka, a bila je to prilika za čelnike kluba, a ujedno i Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) da obave važan razgovor.

12.2.2017.
15:08
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac razgovarao je s Linom Červarom, trenerom Metalurga i izbornikom Makedonije, oko mogućnosti njegova povratka na klupu Hrvatske. Otkad je smijenjen Željko Babić čelnici hrvatskog rukometa traže pravo rješenje za njegova nasljednika, a tu se kao jedan od favorita nameće Červar (66), trener koji je predvodio Kauboje do olimpijskog i svjetskog zlata te još čitavog niza medalja na velikim natjecanjima.

Image
NI ČERVAR NI GOLUŽA: /

Legenda hrvatskog rukometa ima dva bolja kandidata za novog izbornika

Image
NI ČERVAR NI GOLUŽA: /

Legenda hrvatskog rukometa ima dva bolja kandidata za novog izbornika

'Lino se iznenadio'

"Obavili smo razgovor. Mi imamo svoje, a Lino svoje uvjete pa ćemo vidjeti do kraja mjeseca kakva će biti njegova odluka. Nije bilo ni najmanjih problema. Jedino se Lino iznenadio kada sam mu rekao s kim smo još u pregovorima, u slučaju da nas odbije", izjavio je Gobac za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Valero Rivera

A ako se može vjerovati Gopcu, popis ostalih kandidata je uistinu impresivan.

"Razgovarali smo sa Španjolcima Valerom Riverom i Juanom Carlosom Pastorom, te Dancem Ulrikom Wilbekom", ispalio je neformalni vladar hrvatskog rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivera, Pastor, Wilbek

Sva trojica stručnjaka iza sebe imaju briljantnu trenersku karijeru. Rivera (63) je s rukometašima Barcelone šest puta bio pobjednik Kupa/Lige prvaka, sa Španjolskom je osvojio zlato na SP-u 2013. godine, a kao izbornik Katra bio je srebrni na SP-u 2015.

Pastor (48) je Španjolsku odveo do svjetskog zlata u Tunisu 2005. godine, te do bronce na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. Wilbek (58) je sa ženskom reprezentacijom Danske osvojio europsko, svjetsko i olimpijsko zlato, a s Viborgom je bio pobjednik Lige prvakinja. S rukometašima Danske osvojio je dva naslova prvaka Europe te bio dvaput drugi na svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo