Partizan ruši regionalnu ligu!

Start rukometne SEHA lige prate porođajne teškoće. Regionalna rukometna liga samo što nije počela, a još se točno ne zna tko će sve u njoj sudjelovati.

7.9.2011.
13:43
VOYO logo

Pristupnica Crvene zvezde, banjalučkog Borca i skopskog Metalurga očekuje se srijedu, kao i konačan popis sudionika lige. Problem najviše stvaraju ljudi u Partizanu, koji zbog organizacijskog kaosa već na startu lige ne žele sudjelovati u projektu.

Kako odluku o nastupu još nije donijela ni Bosna cijeli je projekt trenutno na klimavim nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram reći da mi ne razmišljamo hoćemo li nastupati. Mi od prvog dana imamo jasan stav. Podržavali smo SEHU od samog početka i koncept je jako dobar. Takva liga u kratkom vremenskom periodu, uz dodatak Mađara, može postati najbolja poslije Bundeslige. Ono što je razlika u odnosu na tada i sada, to je da je koncept bio veoma ozbiljan, da se odustalo od Erste Banke, jer se našao bolji sponzor, koji bi pokrio troškove puta i smještaja klubovima. Tu su bili i uvjeti da dvorane moraju da imaju kapacitet 2000 mjesta, Tarafleks, LED ekran e pored terena, visoka razina od samog početka, a nama je bilo izuzetno drago biti dio takvog nečega, kao brend u bivšoj Jugoslaviji. E, sada se ispostavilo u 'minutu do 12', sedam dana prije početka da sponzor nije pr nađen, da klubovi sve plaćaju, pa ne mora ni Tarafleks, ni LED ekrani ako ih nemamo, pa neki klubovi mogu igrati u školskim dvoranama i tako dalje. To sve manje sliči na jednu ozbiljnu organizaciju kakva je bila od samog početka", objasnio je direktor Partizana Saša Blagojević za portal Balkan - Handball.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201106040312006 arti-201108270054006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo