OVAKO NEŠTO VEĆ DUGO NISMO VIDJELI: / O ovoj majstoriji Hrvata bruji čitava Europa

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Hrvatski rukometaš Marko Tarabochia (26), odlični srednji bek viceprvaka Poljske Orlen Wisle Plock, je u srazu protiv Zagłębie Lubina zabio fantastičan pogodak iz deveterca.

9.10.2015.
14:49
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

Orlen Wisla Plock je u srijedu na večer uvjerljivo slavila protiv Zagłębie Lubin rezultatom 33:18. Viceprvak Poljske je na samom početku dvoboja poveo s 3:1, međutim, Lubin je u susretu imao 8:8. Do kraja poluvremena, Wisla je ipak imala plus četiri na svom kontu (14:10).

Momčad Marka Tarabochije u prvom je poluvremenu radila dosta pogrešaka i upravo zbog toga Zagłębie Lubin je uspješno parirala Wisli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lubin u drugom poluvremenu doživio potop

Međutim, drugi dio donio je buđenje Wisle koja zabija šest golova u nizu i odlazi na velikih plus deset (20:10). U čitavom drugom poluvremenu, momčad Zagłębie Lubin je zabila svega osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potez utakmice u vlasništvu je Marka Tarabochija koji je fantastičan pogodak iz deveterca na postavljeni zid gostujućih rukometaša. Bilo je to zaista neobranjivo za vratara Zagłębie Lubina Shamryloa. Rođeni Zagrepčanin je u ovom srazu ukupno zabio 4 pogotka.

Tarabochia je rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine. Tarabochia ima 26 godina i rođen je u Zagrebu, a u karijeri je prije Azotya nastupao za Zagreb, Medveščak i Maribor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRENER PPD ZAGREBA OBRUŠIO SE NA SUCE: /

'Odavno nisam vidio nešto ovako sramotno'

Image
TRENER PPD ZAGREBA OBRUŠIO SE NA SUCE: /

'Odavno nisam vidio nešto ovako sramotno'

Prošle sezone postigao 113 golova

Marko je prošle sezone prihvatio poziv izbornika Dragana Markovića i zaigrao za zemlju iz koje potječe njegova majka.

U prošloj sezoni, igrao je odlično do ozljede leđa, nakon koje se uspješno oporavio i vratio na teren, a u 26 utakmica prošle sezone postigao je 113 golova. Tarabochia je već boravio na pripremama reprezentacije BiH i to u listopadu prošle godine uoči gostovanja BiH u Bjelorusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo