OTKRIVENO ŠTO SE SINOĆ DOGAĐALO NA SASTANKU ČERVARA I IGRAČA: / 'Može svatko o njemu govoriti što hoće, ali...'

Image

Hrvatska još uvijek ima šanse plasirati se u četvrtfinale, no za to bismo morali pobijediti Dansku, a prije toga bi Katar trebao svladati Argentinu.

24.1.2021.
21:30
VOYO logo

Turbulentna noć je iza hrvatske rukometne reprezentacije. Nakon što su izgubili od Argentine i tako si srozali šanse za ulazak u četvrtfinale, naši rukometaši održali su sastanak s izbornikom da vide što i kako dalje.

Izbornik Červar je, podsjetimo, dao ostavku sinoć nakon utakmice pred kamerama RTL-a, ali ipak će voditi reprezentaciju u utakmici protiv Danske u kojoj se Kauboji mogu izboriti za prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je situacija u taboru Hrvatske, objasnio je u razgovoru za RTL Igor Karačić.

"Pregrmili smo milijun puta ovakvu situaciju, događalo se i na prethodnim prvenstvima nešto slično. Nemamo vremena razbijati glavu s tim što se dogodilo jučer. Kroz tih nekih dva-tri sata analize donijeli smo zaključak što treba popraviti. Mislim da smo svi sad okrenuti utakmici s Danskom. Uvijek smo bili kraljevi šoka i nadam se da će i ovaj put tako biti", rekao je Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČERVAR SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE NAJAVIO ODLAZAK: /

'Rekao sam da ovo prvenstvo nije tako važno'

Image
ČERVAR SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE NAJAVIO ODLAZAK: /

'Rekao sam da ovo prvenstvo nije tako važno'

Izbornik je svetinja

Otkrio je i kako je tekao sastanak igrača i izbornika nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli smo si da stvarno ne smijemo više praviti ovakve kardinalne greške tijekom utakmice. Puno se svaljuje krivice na našeg izbornika, ali nije to samo tako. Jednostavno je bila konfuzija i možda smo se prepali u jednom trenutku. I, ono što javnost ne treba brinuti, je da imamo pozitivnu atmosferu, jedino tako možemo dalje“, objasnio je Karačić koji nije htio komentirati ostavku izbornika Červara.

„Ne bih komentirao tako neke stvari. Ako je izbornik tako rekao, to je njegova odluka. Nećemo ulaziti u te polemike. Ostala nam je utakmica sa Danskom i dat ćemo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Izbornik je bio s nama na sastanku i bit će s nama do kraja. To što će se dogoditi nakon prvenstva, to je između njih. Svi ćemo ostati do kraja i atmosfera je pozitivna. Može svatko pričati o izborniku što hoće, ali on je za nas svetinja. On je naša zvijezda vodilja. Ono što on zahtjeva od nas, mi slijepo vjerujemo“, zaključio je Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska još uvijek ima šanse plasirati se u četvrtfinale, no za to bismo morali pobijediti Dansku, a prije toga bi Katar trebao svladati Argentinu. Utakmicu Danske i Hrvatske gledajte sutra uživo od 20:30 na RTL televiziji.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo