Liga prvaka / Odlična utakmica u Flensburgu: Nantes se 'vratio iz mrtvih', Wanne spasio domaćine od poraza

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kod Nantesa je prvi topnik bio Valero Rivera s pet pogodaka, dok je Kiril Lazarov zabio četiri gola

27.2.2019.
21:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Sjajnu utakmicu u 14. kolu grupe B rukometne Lige prvaka odigrali su u srijedu navečer njemački Flensburg i francuski Nantes

Uzbudljiva završnica na kraju nije dala pobjednika, utakmica je završila 29:29, a u posljednjim trenucima Hampus Wanne golom sa sedam metara donio je bod Flensburgu kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije od samog početka izgledalo kao da će Francuzi baciti Flensburg "na konopce". Sjajnom timskom igrom došli su do visokih 5:1 već na otvaranju utakmice, no do poluvremena su se Francuzi vratili u egal.

U drugom su poluvremenu Nantes je izgledao kao da više zaslužuje dva boda, no na krilima Wannea ipak su došli do izjednačenja. Wanne i Magnus Rod završili su utakmicu s po pet pogodaka, a valja istaknuti i Rasmusa Laugea koji je upisao pet asistencija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Nantesa je prvi topnik bio Valero Rivera s pet pogodaka, dok je Kiril Lazarov bio jedan od tri igrača koji su zabili po četiri gola. Flensburg je nakon utakmice ostao na trećoj poziciji skupine B, a Nantes na četrvrtoj. Inače, u istoj skupini je i PPD Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, 14. kolo, skupina B

Flensburg - Nantes 29:29

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo