TELEMACH POTEZ DANA / Odabrali ste! Iako je utakmica završila izjednačeno, Telemach potez dana je obrana Mateja Mandića

Sudjelujte i u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatnog gledanja na platformi EON TV

15.1.2024.
10:28

Nakon briljantne pobjede nad Furijom, Hrvatsku rukometnu reprezentaciju dočekao je hladan tuš u nedjelju navečer. Nakon +2 u prvih 30 minuta igre, utakmica protiv Austrije završila je izjednačeno, 28:28. No, Hrvatska je bez obzira na to i dalje prva u skupini s tri boda.

A u utakmici punoj drame i preokreta, ipak su se izdvojila tri sjajna momenta, a za Telemach potez dana, s 74 % glasova odabrali ste 'Gol Klarice pa obranu Mandića'.

Mandić koji nas je cijelu utakmicu spašavao iza sebe je ostavio obranu našeg drugog golmana Filipa Ivića (17 %) koji je ušao i odmah zatvorio svoja vrata. Treće mjesto pripalo je asistenciji kapetana Domagoja Duvnjaka (9 %).

Image
Foto: RTL

Naši rukometaši sljedeću utakmicu igraju već sutra protiv Rumunjske s prijenosom na RTL-u. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' počinje u 17:00, a utakmica u 18:00 sati.

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama