Karabatić se uoči spektakla poklonio Hrvatima

Zvijezda francuske reprezentacije Nikola Karabatić je uoči dvoboja s Hrvatskom ustvrdio kako Kauboji vjerojatno igraju najbolji rukomet na ovom SP-u te da njega i suigrače čeka težak posao.

23.1.2013.
10:48
VOYO logo

Iza Nikole Karabatića je teška godina u kojoj je optužen za ilegalno klađenje i namještanje utakmica, a samo dva dana nakon što se vrati u Francusku čeka ga izlazak pred sud.

Ponajbolji svjetski rukometaš ne skriva da tamo želi doći kao svjetski prvak, no svjestan je da na tom putu stoji jaka Hrvatska koja ga, tvrdi, posebno motivira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki SP je veliki izazov. Bio sam dvaput prvak svijeta, želim i treći puta, to bi bilo lijepo. Neke stvari su se promijenile, ali znamo našu kvalitetu i nastojimo je pretočiti u rezultat", prenose Sportske novosti riječi Karabatića koji je na račun Kauboja uputio komplimente.

"Drukčiji je sastav nego u posljednje vrijeme i to je na neki način nepoznanica za nas. Nema Balića, Lackovića, Loserta, Buntića, Štrlek je ozlijeđen... Činjenica da su pobijedili sve utakmice na SP-u bez njih i da igraju možda i najbolji rukomet, upozorava nas da moramo biti maksimalni i da nas čeka težak posao. Osobno, veliki mi je gušt igrati protiv Hrvatske, to su uvijek velike utakmice, koje posebno dižu, motiviraju. Ne sumnjam da će tako biti i sada", zaključio je Karabatić, a Marko Kopljar ponudio formulu za pobjedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo možda prenijeti recept od Nijemaca koji su ih dobili u grupi, jedan dio uzeti od Srbije i ispraviti greške koje smo napravili na OI u Londonu. Odlično igraju obranu, odlično blokiraju. Vidjet ćemo kako ćemo odigrati protiv njih, hoće li trebati više kontakta ili više bloka, ali ja ne sumnjam da će naša obrana ispuniti sve zadatke koje će izbornik postaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo