SEHA liga / Nexe poražen unatoč dobroj utakmici Jaganjca, PPD Zagreb pobjedom ih može 'preskočiti'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Đukić je bio prvi igrač susreta. Mrežu Nexea pronašao je devet puta na utakmici

13.3.2019.
19:06
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Posljednju utakmicu prvog kruga odigrali su sudionici Final Fura SEHA lige Nexe i Meškov Brest, a u Našicama su slavili Bjelorusi s 29:26. Obje momčadi poštedjele su većinu svojih najboljih igrača.

U prvom poluvremenu kombinirani sastavi Meškova i Nexea igrali su gol za gol, a moglo se vidjeti da obranama nedostaje igranosti. Ni vratari se nisu proslavili što je iskoristio Meškovov Darko Đukić koji je već na poluvremenu zabio pet pogodaka, dok je Halil Jaganjac predvodio Nexe s četiri gola. Nakon prvih 30 minuta rezultat je bio 17:17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku drugog dijela bjeloruska momčad napravila je značajnu razliku. U početnih desetak minuta digli su se na pet razlike i to najviše zbog dobrih Đukićevih reakcija u obrani i akcija u napadu.

Meškov je održao prednost do kraja utakmice unatoč dobroj predstavi na golu Perice Lelića koji je za kratko vrijeme na terenu skupio pet obrana te bio na 42 posto obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đukić je bio prvi igrač susreta. Mrežu Nexea pronašao je devet puta na utakmici od 12 pokušaja. Kod nexea je najbolju utakmicu odigrao Halil Jaganjac koji je zabio pet pogodaka iz sedam pokušaja. PPD Zagreb večeras igra protiv Tartana i pobjedom može preskočiti Nexe i Meškov.

SEHA liga, 18. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nexe - Meškov Brest 26:29

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo