Peta pobjeda u nizu / Nexe otpuhao Golužin Tartan u Našicama i zasjeo na prvo mjesto ljestvice SEHA lige

Image
Foto: SEHA league

Najbolji je u redovima pobjedničke momčadi bio pivot Mario Tomić koji je zabio sedam pogodaka iz sedam pokušaja

3.2.2019.
20:50
SEHA league
VOYO logo

Slavko Goluža i njegov Tartan Prešov bili su lak zalogaj za Nexe u Našicama. U 15. kolu SEHA lige hrvatska je momčad svladala slovačku rezultatom 27:22 u dvorani Kralja Tomislava.

Tartan se dobro držao do polovice prvog dijela utakmice, no onda je Nexe "raspalio" seriju od 7:1 te došao do vodstva od pet razlike koje Našičani nisu ispuštali do samog kraja, s tim da su se dizali i do devet pogodaka prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji je u redovima pobjedničke momčadi bio pivot Mario Tomić koji je zabio sedam pogodaka iz sedam pokušaja, a svoj obol dali su i Marko Buvinić sa četiri gola te Jaganjac, Šipić i Gadža s po tri pogotka. Treba pohvaliti i vratar Morena Cara koji je upisao jedanaest obrana.

Nexe se popeo na sam vrh ljestvice SEHA lige s jednakim brojem bodova kao Zagreb i Vardar koji imaju po utakmicu manje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SEHA liga, 15. kolo, Nexe - Tartan Prešov 27:22

Nexe: Lelić, Šipić 3, Gadža 3, Leban, Eter, Zrnić 1, Mrdenović, jaman 2, Car 11 obrana, Buvinić 4, Jelinić 2, Vida 2, Lončar, Lavrić, Tomić 7, Jaganjac 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tartan Prešov: Cvitković 1(7 obrana), Rabek 2, Đerić 1, Hrstka 3, Lapajne 3, Krik 1, Recicar, Urban 2, Kostetski 3, Stranovsky 3, Butorac 2, Chupyna, Tsarapkin, Afanou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo