Play ponuda

Napuhao 1,5 promila, a našem izborniku svejedno!

shimmer fallback

Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, odredio je 19 igrača na koje računa za olimpijske kvalifikacije koje će se od 6. do 8. travnja održati u Varaždinu.

14.3.2012.
18:08
Play ponuda

U odnosu na europsko prvenstvo, nema vratara Marina Šege, a umjesto njega Goluža je pozvao Matu Šunjića. Nema ni Marina Marića, kružnog napadača CO Zagreba.

"Trenutačno je Musa u prednosti jer odlično igra za Kielce", istaknuo je Goluža.

Musa je prije nekoliko dana imao problema s poljskom policijom zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

"To se svakome može dogoditi. Za mene to nije veliki incident i od toga ne treba praviti slučaj, a i poljski mediji sve su to prenapuhali", kaže Goluža.

Neki igrači, poput Ivana Čupića, nemaju veliku minutažu u klubovima.

"Nisam baš oduševljen što neki igrači ne igraju mnogo i što su neki ozlijeđeni. Imena im ne želim spominjati. Znam samo da će u London 14 igrača, i to 14 najpripremljenijih. Svi će dobiti dodatni program i onaj tko neće biti optimalno pripremljen neće ni ići na Igre, bez obzira na to o kome bila riječ", zaključio je Goluža.

Pozvani su: vratari Alilović, Losert i Šunjić, krila Čupić, Horvat, Ninčević i Štrlek, kružni igrači Vori i Musa te vanjski igrači Duvnjak, J. Valčić, Balić, Lacković, Bičanić, Gojun, Vuković, Kopljar, Buntić i Matić.

Play ponuda
Play ponuda