VUJOVIĆ PODNIO OSTAVKU: / 'Ono što sam izgovorio igračima nije za Big Brother!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su pravi šok na gostovanju u Istanbulu izgubivši od Bešiktaša (30:32), potpunog autsajdera u skupini Lige prvaka.

26.10.2015.
9:27
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Preostaje još slabašna nada da će Vujović promijeniti mišljenje nakon razgovora s prvim čovjekom kluba Zoranom Gopcem, ali teško je u to povjerovati. Momčad je sve teže pratila ideje ambicioznog Vujovića koji je sjajno primljen u Zagrebu.

Vujović može birati posao u Europi

"Plinari" su u ove sezone Areni svladali moćni Kiel i Wislu, u gostima Celje, izgubili od jačih, Veszprema i PSG-a, a onda je uslijedila najlošija utakmica sezone i poraz protiv rukometno egzotičnog Bešiktaša. Očito, to je bilo previše za Vujovića, koji je istovremeno i slovenski izbornik, a u Europi može birati posao... Nije tajna ni da ga silno želi mađarski Veszprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako, jako sam razočaran. I sramim se. Izgubili smo od najslabije momčadi u skupini. U toj smo utakmici morali pobijediti. Nitko od 16 igrača nije ništa napravio, nemamo lidera u momčadi. Jednostavno, nisam imao ni kontrolu ni komunikaciju s igračima. I ja snosim odgovornost za poraz. Ne razumijem da ovi dečki s jednim žarom igraju u Areni i Kutiji šibica, a onda ih u gostima nema nigdje. To je nekakva psihološka barijera koju ne razumijem", rekao je Vujović nakon utakmice za Večernji list.

'Momčad treba psihologa'

Problemi su i psihološke prirode:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada su mi govorili da svaka momčad mora imati psihologa, smijao sam se. No, trenutačno mojim igračima više treba psiholog negoli trener. Na poluvremenu, u svlačionici, nakon što smo gubili s četiri gola razlike, izgovorio sam takve rečenice koje ne bi lijepo zvučale čak ni za Big Brother. Očekivao sam neku reakciju poslije toga, kad tamo - ništa. Ne mogu više podnositi ovakve poraze", istaknuo je Vujović.

U klubu se ipak nadaju da će nastaviti suradnju s trenerom koji je razbudio rukometni Zagreb. Vujović bi, za početak, trebao odraditi još dvije utakmice s "plinarima", u srijedu u SEHA ligi protiv Prešova i Spartaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo