Najjači adut: 'Lino Červar zna sve njihove tajne'

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka namjerio je CO Zagreb na Červarov Metalurg.

29.2.2012.
7:27
VOYO logo

"Zadovoljan sam ždrijebom. Bitno je bilo izbjeći Kopenhagen. Zagreb je najbolji protivnik kojeg možemo pobijediti. Isto to oni kažu za nas, pa ćemo na kraju vidjeti, tko je bio u pravu", rekao je igrač Metalurga Naumče Mojsovski te dodao:

"U svakom slučaju, Zagreb nije ni Kopenhagen, ni Kiel, Barcelona. To je protivnik s kojim možemo igrati i nadamo se u iznenađenje. Normalno, nitko ne spori da su oni favoriti, ali imamo i mi svoje adute. Lino Červar ih je dugo trenirao i zna sve njihove tajne, dobre i loše stvari. Moramo biti čvrsti, odigrati dobru obranu i svesti greške na minimum. Imamo vremena da se spremimo i borimo za četvrtfinale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje viđenje o ždrijebu dao je i predsjednik Metalurga Risto Čokrev.

"Osobno sam želio Veszprem, ali ni Zagreb nije loš izbor. Kada sam vidio ždrijeb, rekao bih da smo imali sreće, jer Koper igra protiv Kielcea, a Kielce je jače od Zagreba (op.a. Koper je u skupini završio ispred Metalurga). U osmini finala učinit ćemo sve da prođemo našeg protivnika, koji se može pohvaliti bogatom rukometnom poviješću", rekao je Čokrev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Metalurg i CO Zagreb već su ove sezone jednom igrali. U SEHA ligi njihov susret u Skopju završio je bez pobjednika 19:19. Prve utakmice Lige prvaka igraju se između 14. i 18. ožujka, a uzvrati između 21. i 25. ožujka. Zagreb će kao drugoplasirana momčad skupine A igrati uzvratni dvoboj na domaćem parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo