MVP IGOR KARAČIĆ OGLASIO SE NAKON FANTASTIČNE VEČERI: / 'Otpisali su nas, a mi smo se svaki dan kao mala djeca igrali rukometa i uživali'

Image
Foto: Profimedia

Iako se njihov ulazak u finale nakon izbacivanja Barcleone u polufinalu protumačio kao iznenađenje, u finalu je makedonska momčad pokazala da je dostojna naslova prvaka Europe

2.6.2019.
21:44
Profimedia
VOYO logo

Kad su ga u polufinalnom ogledu s Barcelonom iznijeli s terena u bolovima, svi su mislili da je to kraj odlične sezone za Igora Karačića. No hrvatski reprezentativac vratio se u velikom stilu. U finalu je donio Vardaru drugi naslov prvaka Europe u tri godine, a sebi nagradu za najboljeg igrača završnice Lige prvaka.

Image
IGOR KARAČIĆ JE NAJBOLJI IGRAČ RUKOMETNE LIGE PRVAKA: /

Iznijeli ga s terena, ali vratio se i vodio Vardar do naslova prvaka

Image
IGOR KARAČIĆ JE NAJBOLJI IGRAČ RUKOMETNE LIGE PRVAKA: /

Iznijeli ga s terena, ali vratio se i vodio Vardar do naslova prvaka

"Presretni smo. Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu, pogotovo zato jer je Vardar opet najbolji klub u Europi. Otpisali su nas ove godine, ali nije nas to zanimalo. kako mala djeca smo se igrali rukometa svaki dan na svakom treningu. Uživali smo, stvorili smo pozitivnu atmosferu i ovo nas je samo dragi Bog nagradio na kraju da završi jedan veličanstveni vardar na jedan veličanstveni način", rekao je nakon utakmice Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi igrač Lige prvaka

Upisao je Igor tri pogotka u finalu, no puno su važnije njegove asistencije. S njih pet predvodio je organizaciju prvog europskog napada. Ako tim brojkama pridodamo pet golova i tri asistencije iz prve utakmice, Karačić je zasluženo na vrhu Europe.

Iako se njihov ulazak u finale nakon izbacivanja Barcleone u polufinalu protumačio kao iznenađenje, u finalu je makedonska momčad pokazala da je dostojna naslova prvaka Europe. Kroz cijelu utakmicu nije mogla mađarska momčad nikako preći u vodstvo, a za to se prije svih pobrinuo Moraes koji je odigrao odličnu utakmicu. Završio je sa šest golova i kad je on bio na terenu Vardar je izgledao nezaustavljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Čupić završio je utakmicu kao drugi strijelac Vardara s pet pogodaka, ali je u samoj završnici pokazao hladnokrvnost te jednim pogotkom iz igre i jednim sedmercem zapečatio sudbinu Veszprema. U gubitničkoj momčadi u ofenzivi je prednjačio Kentin Mahe koji je zabio šest pogodaka, dok Manuel Štrlek nije nastupio u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo