hrvatski reprezentativac u bundesligi / Musa skroman unatoč brojnim pohvalama: 'Bodovi i uspjeh momčadi puno su mi važniji'

Image
Foto: Marijan Murat/DPA/PIXSELL

Susret između Magdeburga i Lemga na rasporedu je u četvrtak od 19 sati

14.11.2018.
13:50
Marijan Murat/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Željko Musa igra u odličnoj formi, jedan je od najboljih obrambenih igrača Bundeslige, a sjajan je bio i u posljednjem susretu protiv Stuttgarta.

Magdeburg je u prošlom kolu slavio protiv Stuttgarta s 40:27, a Željko Musa ponovno je zaradio pohvale za odličnu igru u obrani. "Čuješ i pročitaš pohvale, ali bodovi i uspjeh momčadi puno su mi važniji", skromno je izjavio nakon susreta za Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ga očekuje dvoboj protiv Lemga, u koji i jedni i drugi ulaze s problemima, međutim Musa upozorava da ozljede protivnika ne smiju utjecati na igru njegove momčadi.

"Lemgo ima dosta problema s ozljedama, ali ima trojicu igrača koji su već bili u Magdeburgu i bit će vrlo motivirani. U Bundesligi bez obzira protiv koga igraš, moraš pružiti 100 posto sebe kako bi došao do pobjede. Želimo ostati u vrhu i dva su nam boda imperativ", ističe Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom susretu neće mu biti partnera u obrani Piotra Chrapkowskog zbog ozljede, ali tvrdi kako Magdeburg ima rješenje u drugom igraču.

"Uvijek je loše kada se netko ozlijedi, ali imamo 16 igrača u rosteru i svi odgovaraju našem sustavu i filozofiji igre, svi znaju što im je činiti. Carlos Molina sigurno će pružiti sve od sebe, on, Piotr i ja na treninzima igramo na toj poziciji, dobar je dečko i kvalitetan igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret između Magdeburga i Lemga na rasporedu je u četvrtak od 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo