MOŽE LI HRVATSKA NAPRAVITI NEŠTO VELIKO NA EURU? Omiljeni 'Kauboj' otkriva: / 'Samo na jedan način možemo do kraja'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U Poreč je stigao i najbolji igrač prošlogodišnje Lige prvaka Igor Karačić.

28.12.2019.
22:24
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Preostalo je još svega 12 dana do početka rukometnog prvenstva, a pripreme hrvatske reprezentacije u Poreču sve su intenzivije. Na treningu je stradao Matej Hrstić, ali otkazivanje Eura za sada ne dolazi u obzir. U Poreč je stigao i najbolji igrač prošlogodišnje Lige prvaka Igor Karačić koji za RTL kaže kako je Hrvatska spremna za nešto veliko.

Hristić je zadobio udarac na treningu, ali bit će sve u redu i nema više otkazivanja. "Neki ključni igrači tu su došli zdravi. Mučimo svi muku s nekim sitnim ozljedama, mislim da nas to ne bi trebalo izbaciti s puta koji imamo zacrtan u našim glavama", govori Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema se nešto veliko

Put koji za rukometaše počinje devetog siječnja u Grazu, u skupini s Crnom Gorom, Bjelorusijom i Srbijom. Je li to laka skupina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naoko je laka, ali mi točno znamo tko je Crna Gora i Srbija i Bjelorusija. Pogotovo sa Srbijom znate da će to biti utakmica jako jako borbena, velikog intenziteta", veli Karačić.

Prođu li svoju skupinu, ući će u novu s najbolje dvije momčadi iz skupina B i C. Od svih ovih imena, iskaču tek Španjolska i Njemačka kao glavni konkurenti za polufinale. Svi ostali, Francuska, Danska, Norveška, Švedska, u drugom su dijelu ždrijeba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo mi razmišljati ni o drugoj grupi, ni o polufinalu. Jer puno se priča o tom polufinalu, jednostavno korak po korak, jednostavno tako možemo napredovati i napraviti nešto veliko", navodi Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo