Ludnica u svlačionici: 'Mila majko, kako igra Marko!'

Hrvatska je napravila pravo malo čudo i u utakmici drugog kola drugog kruga skupine B razbila je Francuze 29:22.

24.1.2012.
20:13
VOYO logo

"Stvarno je bilo teško, dali smo zadnji atom snage. Sve je odlično funkcioniralo, Mirko je odlično branio, obrana je bila dobra, a i sve je dobro funkcioniralo u napadu. Kada se pogleda cijela utakmica, svi su odlično odradili svoj posao. Lacković je odlično otvorio, Ivano je probijao, a Duvnjak povukao kad je trebalo", rekao je Kopljar.

Ivan Čupić s tri uzastopna gola vratio nas je u egal na početku drugog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da nas čeka teških 60 minuta, znali smo da Francuzi nisu ta kvaliteta na ovom prvenstvu. Drugo poluvrijeme smo odradili kako treba i privukli se svome cilju, putu u Beograd", kaže Čupić.

Kauboje je u Novom Sadu podrilo gotovo četiri tisuće navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala im još jednom što su došli, bili su fantastični. Iako im nismo protiv Španjolaca pružili to zadovoljstvo, sad smo ih kupili za još jednu utakmicu", rekao je Ivan, te u šali dodao: "Mila majko, kako igra Marko!"

Izbornik Slavko Goluža uspio je dići ekipu nakon poraza od Španjolaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bogu hvala što nam je dao mudrosti i snage za ovo. Trebalo je vratiti ekipu, ali svaka im čast za danas. Odradili su sve što sam ih tražio", rekao je izbornik.

"Isključivo sam tražio da unutarnja ekipa ne prelazi liniju devet metara. On što nam nije radilo protiv Španjolske danas je sve fantastično funkcioniralo. Sad se trebamo skoncentrirati protiv Mađara, oni nemaju što izgubiti, da izborimo put u Beograd", zaključio je Goluža uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovu pobjedu posvećujem Ivici Udovičiću koji je prije dva dana proslavio rođendan."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo