Lino Červar u Našicama doživio razočaranje!

Rukometaši skopskog Metalurga prvi su put pobijeđeni u regionalnoj SEHA ligi, na gostovanju kod Nexea u Našicama (27:29).

10.2.2012.
11:41
VOYO logo

U pismu, među ostalim, piše:

"Lijepu rukometnu predstavu pokvarila su dva čovjeka koji rukomet gledaju samo kao izvor zarade, a ne kao sportsku igru dva sportska suparnika. Suci iz Novog Sada dijelili su kartone i kazne našim igračima, oduzimali loptu za prekršaje koje su samo oni vidjeli, a kako bi sačuvali autoritet, tu je bio i crveni karton. Dobio ga je naš igrač Filip Mirkulovski koji u karijeri nikad nije dobio ni opomenu za prigovor. Pitamo se ima li uopće smisla nastaviti ovakvu ligu", piše u priopćenju Metalurga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvi poraz u sezoni i loše suđenje osvrnuo se Lino Červar.

"Ne tražim alibi za poraz, ali posljednjih 15 minuta suđenje nije bilo na nivou", rekao je bivši hrvatski izbornik i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dva tjedna stalno smo na putu. U utorak moramo u Šabac jer Metoplastika nije htjela odgoditi meč SEHA lige, a poslije toga moramo u Poljsku. Nemam vremena za trening."

Nije trebalo dugo čekati na odgovor prvog čovjeka SEHA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo se na dopisu. Sporni snimak bit će pregledan, a zamolit ćemo i delegata da učini isto. Isto to će napraviti i nadležna komisija", zaključio je Sandi Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo