LEGENDE ANALIZIRALE PRVU UTAKMICU KAUBOJA: / 'Jasno je što je presudilo, a pokazalo se i da je Duvnjak broj jedan kada je to u pitanju'

Image
Foto: RTL, Screenshot

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u Grazu je uspješno započela svoj nastup na Euru, koji se od 9. do 26. siječnja održava u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

9.1.2020.
23:27
RTL, Screenshot
VOYO logo

Bivši reprezentativci Petar Metličić i Drago Vuković, koji tijekom Europskog prvenstva rade kao stručni komentatori RTL-a, otkrili su poslije pobjede Hrvatske nad Crnom Gorom što je bilo presudno.

"Očekivana utakmica, tvrdo, malo nervozno na početku. Crna Gora je na početku bila malo motiviranija, mi smo imali problema na postavljenu zonu 3-2-1, 3-3, ali to drugo poluvrijeme bilo je strašno. Popravili smo se u obrani gdje smo imali laganih golova. Možemo biti zadovoljni. Dva boda su ono što smo htjeli, ali sigurno to mora i bit će puno bolje", kazao je Metličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presudila je agresivnost. Pokazalo se da je Duvnjak broj jedan u 5-1 obrani. Stvarao je velike probleme njihovim bekovima u obrani. Bilo je puno presječenih lopti i laganih golova, to je jedini način za pobijediti ovako tešku ekipu", dodao je.

"Prijelomna točka je bila kad je Domagoj Duvnjak prešao na prednjega u 5-1 obrani u nastavku, što je dokaz da golovi nisu mjerilo za igrača utakmice. Odigrao je kapetanski. Na kraju je obrana riješila utakmicu", kazao je pak Drago Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu analizu pogledajte ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo