LEGENDARNI RUKOMETAŠ ZA NET.HR O SMJENI BABIĆA I DRUŠTVA: / 'Svi trebamo poštovati odluku Saveza. Od prvog do zadnjeg'

Image
Foto: Pixsell

Proslavljeni hrvatski rukometaš, bivši reprezentativac koji sad brani boje hrvatskog prvaka PPD Zagreba Igor Vori, za Net.

31.1.2017.
17:19
Pixsell
VOYO logo

Ono što se proteklih dana nagađalo, u utorak je dobilo svoju potvrdu. Babić, Metličić i Balić više nisu dio hrvatske muške rukometne reprezentacije! U sljedećih mjesec dana, reprezentacija će dobiti novog izbornika i stručni stožer. Čelnici HRS-a tu su odluku donijeli nakon gotovo dvosatnog zasjedanja.

BABIĆ, BALIĆ I METLIČIĆ DOBILI OTKAZ! Ime novog izbornika bit će poznato u idućih mjesec dana

Jednoglasno potpisali smjenu Babića i njegovog stožera

Nakon povratka sa SP-a u Francuskoj, gdje je Hrvatska nakon dva tragična poraza ostala bez medalje, Upravi odbor jednoglasno je potpisao smjenu Babića i njegovog stožera. Kako je objasnio predsjednik Tomislav Grahovac, nisu smijenjeni zbog rezultata već zbog lošeg vođenja reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Babiću i struci zamjera se i poraz od Slovenije u susretu za treće mjesto. Hrvatska je u toj utakmici imala prednost od osam golova, a onda je u posljednjih 15 minuta susreta neobjašnjivo pala i na kraju izgubila dvoboj, ostavši tako bez medalje.

Trebamo što prije početi razmišljati pozitivno i usredotočit se na EP 2018.

"Iskreno, ja sam još uvijek aktivni igrač i bilo bi nezahvalno da komentiram poteze Saveza. Ono što ja mislim je to da svi trebamo poštovati odluku Saveza. Od prvog do zadnjeg. Oni su čelni ljudi i donijeli su odluku za koju misle da je najbolja u ovom trenutku, koja je u interesu reprezentacije. Znači, odluka Upravog odbora mora se poštovati. Sigurno da Savez radi u interesu hrvatskog rukometa i hrvatske reprezentacije. Trebamo što prije početi razmišljati pozitivno i usredotočit se na ono što nas čeka 2018. godine u Hrvatskoj. A to je Europsko prvenstvo na kojem će Hrvatska opet biti u lovu na medalju", kazao nam je proslavljeni hrvatski rukometaš Igor Vori i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVO SU KANDIDATI ZA NOVOG IZBORNIKA: Koga biste vi voljeli vidjeti na klupi hrvatske reprezentacije?

"Trebamo se početi spremati za EP. Da na njemu pred hrvatskim navijačima uzmemo medalju", završio je Vori.

Vrijedi spomenuti kako se kao mogući Babićev nasljednik spominje bivši trofejni izbornik Lino Červar. On je bio opcija i nakon Rija, ali tada nije bio u mogućnosti preuzeti momčad. Sad je ponovno u fokusu Saveza, a i situacija je drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo