Legenda Barcelone o izbacivanju iz kluba: 'Ogorčen sam!'

26.9.2013.
19:49
VOYO logo

Iako su izbori na rasporedu tek 2016. godine, već sada je novu kandidaturu najavio i aktualni predsjednik Sandro Rosell, a i njegov prethodnik Joan Laporta je također dao naslutiti da bi se mogao uključiti u utrku. Sada im se priključio i Masip koji je do siječnja bio tehnički tajnik u klubu, a nakon odlaska se pretvorio u žestokog kritičara predsjednika Rosella.

"Unatoč tome što nemam nikoga iza sebe, želim se kandidirati jer mi je san služiti klubu svoga života. Treba nam svježi zrak", istaknuo je Masip u razgovoru za radijsku postaju La Graderia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzrujan sam, ogorčen i povrijeđen zbog načina na koji sam morao napustiti klub", dodao je umirovljeni rukometaš.

Iako su španjolski mediji proteklih dana izvještavali kako Masip samo pušta ''probne balone'' da vidi može li se sam kandidirati ili je bolje podržati Laportu, on to opovrgava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povezivali su me s Laportom, ali u tome nema istine. Nitko ne stoji iza mene. San mi je biti predsjednik, ali mi ne ovisi život o tome. U ovom trenutku nemam financijsku sigurnost za kandidaturu, ali radim na razvijanju ideje".

//www.youtube.com/embed/wClnC-2ZcdQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Masip je u kapetanskoj ulozi osvojio šest europskih i sedam španjolskih naslova s Barcelonom tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo