ČETIRI HRVATA U BORBI ZA TITULU / Legendarni Kauboj otkrio svog favorita na Final Fouru Lige prvaka:

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Veszprem i Kielce izlaze prvi na teren u subotu. Njihov dvoboj je na rasporedu u 15.15, a ogled Barcelona i Kiela igra se u 18 sati

17.6.2022.
11:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Većina ljubitelja rukometa, s nestrpljenjem iščekuje Final Four Lige prvaka na kojem ove sezone sudjeluju Barcelona, Veszprem, Kielce i Barcelona. Domagoj Duvnjak, Luka Cindrić, Igor Karačić i Manuel Štrlek garantiraju da će jedan od Kauboja zasigurno podići trofej.

Intrigantno je što u svakom od klubova Lijepa naša ima svog igrača, a pravdu će u finalu dijeliti hrvatski sudački par Milošević – Gubica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji Final Four do sada

Dugogodišnje lijevo krilo hrvatske rukometne reprezentacije Goran Šprem prokomentirao je za Germanijak ovakvu dominaciju Hrvata u svakom segmentu Final Foura.

Image
veliko priznanje /

Hrvatski suci sude finale EHF Lige prvaka

Image
veliko priznanje /

Hrvatski suci sude finale EHF Lige prvaka

"Ovaj Final Four je možda i najbolji do sada, doista, četiri najbolje, najjače momčadi", kazao je Šprem za Germanijak te odmah prešao na analizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mislio govoriti tko je moj favorit, ali evo, kada već razgovaramo, to je Barca. Kako igraju je strašno, strašno stvarno. Oni su favoriti po svemu, pokazali su to na terenu kroz cijelu sezonu, velik su klub, veliki igrači igraju ondje, imaju tradiciju, ime. Apsolutno ih respektiram i mislim da su ipak među ova četiri kluba oni s nekakvim koračićem prednosti u toj priči', odmah je otkrio svog favorita.

Barcelona je branitelj naslova, a osvojili su ove sezone već pet trofeja te im za rekord treba još titula Lige prvaka u kojem će jednu od glavnih uloga imati naš Luka Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kiel ima Duvnjaka'

S druge strane će im se u polufinalu naći Duvnjakov Kiel koji je ove sezone ostao kratak u Bundesligi. Titula je otišla u Magdeburg te će se Nijemci zasigurno željeti iskupiti.

"Ima Kiel Duvnjaka. Vjerujte mi. Ima Kiel Duvnjaka i zbog toga ih ne želim otpisati u polufinalu. Ako imate u svojim redovima Duleta i ako je njemu dobar dan - teško ćete svladati Kiel. Ono što bi im mogao biti veliki problem je što nema Sagosena, uz dužnjo poštovanje svima ostalima, ali on je nevjerojatan', konstatirao je Šprem za Germanijak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mađarima nešto nedostaje'

Drugi polufinalni par čine Kielce i Veszprem. Mađari dolaze u Koeln ozbiljno uzdrmani nakon što su od Pick Szegeda izgubili titulu doslovno u posljednjoj sekundi. S druge strane, Poljaci predvođeni Igorom Karačićem love drugi naslov prvaka Europe nakon što su titulu uzeli 2016. godine.

"Veszprem je godinama blizu tog naslova. Napadaju stalno, ali stalno im nešto nedostaje, a oni kao da nikako ne mogu otkriti što je to točno. Nije tu samo sreća u pitanju, pogotovo u ovakvim utakmicama. Mislim da će ovdje biti jako bitno nametnuti svoj ritam. U ovom paru sam ipak više za Kielce', dao je svoj sud Goran Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veszprem i Kielce izlaze prvi na teren u subotu. Njihov dvoboj je na rasporedu u 15.15, a ogled Barcelona i Kiela igra se u 18 sati.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo