Lacković, Vori i Duvnjak rastužili Červara

U 3. kolu skupine C Lige prvaka rukometaši njemačkog Hamburga su na krilima Hrvata na domaćem parketu svladali makedonski Metalurg 32:25.

16.10.2011.
23:07
VOYO logo

HSV je ponajprije zahvaljujući odličnom učinku hrvatskih reprezentativaca Blaženka Lackovića, Domagoja Duvnjaka, pa i Igora Vorija, nadigrao Metalurg kojeg vodi naš bivši izbornik Lino Červar. Lacković je susret okončao sa šest pogodaka uz stopostotan šut iz igre, dok je Duvnjak dodao pet golova iz osam pokušaja. Nakon ozljede oporavljeni Vori tri puta se upisao u strijelce sastava iz Hamburga koji je ostvario i treću pobjedu u Ligi prvaka. Raspoloženi su bili i vratari HSV-a koji su zaustavili gotovo polovicu udaraca gostiju (16/33). Kod Metalurga je jedini raspoložen bio Mojsovski s osam pogodaka, a Stanić je na vratima obranio 11 lopti. U drugoj nedjeljnoj utakmici ove skupine poljska Wisla Plock je kao domaćin bila bolja od ruskog St. Peterburga 30:26.

HSV – Metalurg 32-25 Wisla Plock – St. Peterburg 30-26 Redoslijed: 1. HSV 6, 2. Wisla Plock 4, 3. Cimos Koper 4, 4. Metalurg 3, 5. St. Peterburg 1, 6. Constanta 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo