LACKOVIĆ PROGOVORIO O NAJTEŽEM TRENUTKU KARIJERE PRED HRVATSKIM NAVIJAČIMA: / 'Ta minuta ostat će mi uvijek u sjećanju'

Image
Foto: Profimedia

Lacković će ostati u Hamburgu još neko vrijeme, a sa suprugom će se posvetiti vođenju Muzeja Iluzija. Ipak, planira povratak u Zagreb

28.5.2020.
20:03
Profimedia
VOYO logo

Slavni hrvatski rukometaš, 39-godišnji Blaženko Lacković, objavio je da prekida igračku karijeru i odlazi u mirovinu.

Informacija je to koja se danas poput munje proširila, a legendarni hrvatski bombarder za RTL je otkrio razloge zbog kojih se upravo sad odlučio umiroviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eto, nakon 23 godine karijere sigurno da nije lako prestati, ali opet, u drugu ruku - vrijeme je da završim i da se okrenem drugom poslu. Uživao sam, 23 godine bilo je prelijepo vrijeme", započeo je razgovor Lacković.

U 23 godine igračkog staža promijenio je sedam klubova. Igrao je za Novi Marof, Varteks Varaždin, Zagreb, Flensburg Handewitt, HSV, Vardar i THW Kiel osvojivši ukupno 18 klupskih trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HaloPix/PIXELL
Image
Foto: HaloPix/PIXELL

Blaženko Lacković

OPROŠTAJ LEGENDARNOG KAUBOJA: Blaženko Lacković objavio kraj igračke karijere, otkrio čime će se sada baviti

Image
OPROŠTAJ LEGENDARNOG KAUBOJA: /

Blaženko Lacković objavio kraj igračke karijere, otkrio čime će se sada baviti

Image
OPROŠTAJ LEGENDARNOG KAUBOJA: /

Blaženko Lacković objavio kraj igračke karijere, otkrio čime će se sada baviti

Najteži trenutak u karijeri

Za reprezentaciju je upisao 195 nastupa i postigao 571 pogodak osvojivši 10 medalja. Bio je olimpijski, svjetski i mediteranski prvak. Jedino na europskom prvenstvu nije stigao do zlata. Otkrio je i koji mu je najteži trenutak u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A 2009. i finale protiv Francuske je definitivno najteži trenutak moje karijere, kada smo u Hrvatskoj u Zagrebu igrali finale i gdje smo pred našim navijačima trebali uzeti taj pehar, ali nažalost nismo i ta 45. minuta gdje se utakmica lomila će mi ostati u velikom sjećanju. Puno uspjeha smo napravili do tada tako da svejedno možemo biti ponosni", priznao je legendarni Lac.

Lacković će ostati u Hamburgu još neko vrijeme, a sa suprugom će se posvetiti vođenju Muzeja Iluzija. Ipak, planira povratak u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska nas zove i obitelj nam je u Hrvatskoj i oni nam puno fale. Prijatelji također. Mislim da će jako brzo doći vrijeme da se mi vratimo u Hrvatsku! Sjećat ćemo se naravno ove lijepe epizode u Hamburgu, ali kod kuće je kuće", zaključio je Lacković.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo