KOLINDA DONOSI NESREĆU HRVATSKIM SPORTAŠIMA? Navijači napali predsjednicu, komentirali ju i Srbi: / 'Prozvali su je maleroznom'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Utakmicu je s tribina pratila i predsjednica na odlasku Kolinda Grabar-Kitarović

26.1.2020.
20:43
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U finalu europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija je izgubila od Španjolske sa 20-22 (11-12) upisavši treći poraz u finalima europskih prvenstava. U borbi vidno umornih ratnika, u kojoj se zadnjih 20 minuta više stajalo na terenu nego trčalo, Španjolci su ipak imali više snage i sreće, a na igri Hrvatske se itekako osjetilo umor nakon šokantnog polufinala s Norveškom.

Hrvatska je stigla vodstvo Španjolske od četiri gola razlike, u 54. minuti je i povela, ali više nije bilo snage za preokret i jedino zlato koje nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teorija zavjere

Utakmicu je s tribina pratila i predsjednica na odlasku Kolinda Grabar-Kitarović, koja je, usprkos teškoj prehladi, bodrila Kauboje do srebra. Kasnije se čak spustla na teren kako bi ih malo utješila, a dok je sve to trajalo na društvenim mrežama pojavila se podosta podla rasprava, odnosno čak nekakva teorija zavjere. Naime, dio navijača misli kako je predsjednica nosioc loše sreće u ključnim utakmicama hrvatskih reprezentacija. Prvo je navijala 2016. godine u finalu Davis Cupa u Zagrebu kada je Hrvatska poražena od Španjolske. Zatim je prisustvovala na finalu SP-a u Rusiji kada su Vatreni izgubili od Francuske, pa onda i sada u finalu Eura kada je Hrvatska poražena od Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, to je bilo dovoljno da se nekolicina navijača pozabavi teorijom zavjere u kojoj se tvrdi kako predsjednica nosi lošu sreću hrvatskim sportašima. Teorija se proširila čak i na susjednu Srbiju gdje Kurir prenosi Tweetove i naziva predsjednicu "maleroznom"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo