PRIJETI LI KAUBOJIMA NOVA KATASTROFA U ARENI? / 'Na turniru su ostale reprezentacije koje prate mama i tata'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Peto mjesto na Euru vodilo bi na iduće Svjetsko prvenstvo, ali čelnici EHF-a odlučili su promijeniti to pravilo te utakmica Hrvatske i Češke ne igra nijednima preveliku ulogu

26.1.2018.
13:58
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska od 15.30 igra posljednju utakmicu na Euru, a s obzirom na neatraktivnog protivnika, radni dan i činjenicu da pobjeda u ovoj utakmici zapravo ne donosi ništa, pitanje je kolika će biti posjećenost u zagrebačkoj Areni.

Inače, peto mjesto na Euru vodilo bi na iduće Svjetsko prvenstvo, ali čelnici EHF-a odlučili su promijeniti to pravilo te utakmica Hrvatske i Češke ne igra nijednima neku preveliku ulogu. Za komentar smo zamolili direktora marketinga Hrvatskog rukometnog saveza i direktora Eura 2018. Silvija Njirića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o dnevnim kartama, netko tko kupi kartu može pogledati sve tri utakmice, a kolika će biti posjećenost po utakmicama nitko ne zna. Dosta karata je prodano federacijama i zemljama koje nisu više na turniru, kao što su Njemačka, Norveška. Federacija Slovenije koja nam je blizu i koja bi lako mogla organizirati prijevoz autobusima nije se plasirala u nastavak turnira. Plasirale su se reprezentacije koje prate samo mama i tata", rekao je Njirić pa nastavio:

"Dosad je rezervirano 9000 sjedećih mjesta. A karte se i dalje prodaju. Je li u međuvremenu Norveška prodala karte Švedskoj, koliko će se ljudi koji su dobili sponzorske ulaznice uopće odazvati i kada, ne možemo predvidjeti. Ono što sigurno nećemo učiniti je da osiguramo besplatan ulazak navijačima. Nije fer prema ljudima koji su platili karte 500 kuna", izjavio je za Net.hr Njirić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo