Kod uhićenih Delija policija pronašla vatreno oružje!

Srpski mediji javljaju da su osumnjičenici za napad na Hrvate u Novom Sadu navijači Crvene zvezde Delije te huligani iz skupine Firma.

26.1.2012.
12:30
VOYO logo

Sama zbivanja s parketa Europskog prvenstva u rukometu posljednja dva dana su, barem što se tiče Hrvata i Srba, pala u drugi plan, a naslovnice medija zauzeli su neredi iz Novog Sada.

I nakon utakmice Kauboja protiv Mađarske bilo je nemirno te je tijekom noći sa srijede na četvrtak zapaljeno nekoliko automobila hrvatskih državljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/VHgOSZOmi3w?version=3&hl=en_US

Načelnik Uprave novosadske policije Mladen Kuribak je izjavio da policija traga za organizatorima napada te da je tijekom srijede u Novom sadu i Beogradu privedeno ukupno 37 osoba, javlja Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih trinaest, koji su nakon prvog privođenja u utorak pušteni zbog nedostatka dokaza, u srijedu navečer su ponovno završili u policiji, a ovoga puta je kod njih pronađeno vatreno i hladno oružje.

Radi se o pripadnicima navijačkih skupina Delije i Firma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatske u petak u 20.10 u beogradskoj Areni igra sa Srbijom u polufinalu, a u glavnom gradu Srbije je proglašeno izvanredno stanje. Policija je najavila da će oko 5000 plavaca pokušati osigurati red i mir, a iz Beograda stižu poruke Hrvatima kako je pametnije ne kretati na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo