KAUBOJI U SKUPINI SMRTI: / 'Švedska se diže, Island je uvijek neugodan. Srbija? Bit će to posebno emotivna utakmica...'

Image
Foto: AFP, FRANK CILIUS

Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će u skupini A Europskog prvenstva koje će se od 12. do 28. siječnja 2018.

24.6.2017.
10:59
AFP, FRANK CILIUS
VOYO logo

"Ždrijeb je takav kakav je. Izvukli smo grupu takvu kakvo jesmo. Švedska je o respektabilna ekipa. Stvarno se dižu te iz godine u godinu igraju sve bolje. Bit će velika prijetnja u skupni i općenito na turniru. Srbija? Sami znate kakav je odnos na Balkanu između tih ekipa. Bit će to emotivna utakmica za sve nas. Imaju skup kvalitetnih igrača, a dokaz tome je da su se vratili na Europsko prvenstvo. Island je uvijek neugodan. Često smo igrali s njima u skupni. Imao pozitivan skor, ali treba ih poštovati i vidjeti kakvo će biti stanje sa zdravljem", smatra Marino Marić.

"Ja sam zadovoljan i optimist sam. Nadam se da biti uspješni u našoj skupini u Splitu. Sreća nas je malo pomazila jer su Danci otišlu u skupnu D. To je pozitivna stvar ovog ždrijeba. Sva su nam vrata otvorena. Možemo igrati sa svima. Francuska nije jaka kao prije. Norvežane znamo dosta dobro. Sve je otvoreno. Skupine su prepune dobrih protivnika bit će zanimljivo do kraja. Zaista je ždrijeb bio zanimljiv i nadam se da će prvenstvo biti takvo", završio je Marić razgovor za službenu stranicu HRS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb je prokomentirao i Luka Šebetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša skupina je kombinacija dva stila rukometa. S jedne strane Hrvatska i Srbija, škola s ovih prostora, s druge strane Švedska i Island... Dosta teška skupina. Zanima me kako će to izgledati i veselim se tome. Igra se u Splitu i poznato je da su navijači tamo vatreni. Očekujem jaku podršku. Sve u svemu ždrijeb je težak ali ni druge skupine nisu lakše"; kazao je pa se osvrnuo na činjnicu da se Hravstka križa sa skupnom u kojoj su Francuska i Norveška.

"U skupini s kojom se križamo imamo finaliste prošlog SP-a. Morat ćemo igrati jako dobar rukomet za ulazak u polufinale. Igramo doma i svom snagom želimo proći u borbe za medalje. Trebat će nam velika podrška s tribina. Neće biti lako, ali znali smo to unaprijed", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo