KAUBOJI OPREZ! / Ovaj Brazilac uništava na SP-u i želi Hrvatskoj srušiti snove

Image
Foto: PIXSELL/AFP

'Brazil nije možda zvučan, ali igra dobro. Namučio je Francuze'

18.1.2019.
19:41
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Hrvatski rukometaši, nakon plasmana u drugu fazu natjecanja s maksimalna 4 boda iz prvog kruga, stigli su Köln gdje će u nedjelju igrati protiv Brazila prvu utakmicu u skupini I. Radi se o reprezentaciji koja je najveće iznenađenje prvenstva.

Iako su naši rukometaši veliki favoriti, ni južnoamerička reprezentacija nije za baciti niti podcijeniti. Uostalom, to smo već i osjetili na svojoj koži na SP-u 2015. godine u Kataru kada smo ih teškom mukom izbacili u osmini finala natjecanja. Stoga, podcijenjivanje Brazilaca bilo bi pogubno. Također, Brazilci ovdje ne misle stati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo više na ovom turniru", kazao je Toledo nakon plasmana u drugu krug natjecanja, prenosi Ultrasports.tv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Brazil's right back Jose Guilherme de Toledo celebrates scoring during the 25th IHF Men's World Championship 2017 Group A handball match Brazil vs Japan on January 15, 2017 at the Parc des Expositions in Nantes. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)

Image
IHF POGODOVAO DOMAĆINIMA I ŠOKIRAO SVOJIM SHVAĆANJEM I VIĐENJEM I OVOG SP-A: /

Promijenili termin ključne utakmice Hrvatske

Image
IHF POGODOVAO DOMAĆINIMA I ŠOKIRAO SVOJIM SHVAĆANJEM I VIĐENJEM I OVOG SP-A: /

Promijenili termin ključne utakmice Hrvatske

Kvaliteta vanjskih igrača

Inače, Brazil gotovo sve svoje pogotke zabija na kvalitetu svojih vanjskih igrača poput sjajnog Josea Guilhermea De Toleda ili pak brzinu nekih nižih igrača poput Chiuffe, što bi mogao biti problem za neke naše teže igrače. Toledo je do sad na prvenstvu zabio 25 pogodaka, a od toga nijedan sedmerac, te je po golovima iz igre na drugom mjestu cijelog SP-a! Toliko o opasnosti koja vreba od Toleda i društva iz Brazila...

Image

Brazil players celebrate after defeating Korea in the IHF Men's World Championship 2019 Group A handball match between Brazil and Korea at the Mercedes-Benz Arena in Berlin on January 17, 2019. (Photo by John MACDOUGALL / AFP)

Image

Spain's Gedeon Guardiola (L) and Croatia's Luka Cindric vie for the ball during the IHF Men's World Championship 2019 Group B handball match between Spain and Croatia at the Olympic Hall in Munich on January 17, 2019. (Photo by Christof STACHE / AFP)

"Brazil nije možda zvučan, ali igra dobro. Namučio je Francuze. S Nijemcima, ako sve bude po planu, borit ćemo se za dva boda koja bi nam značila polufinale", kazao je Ivan Stevanović u razgovoru za kamere RTL-a...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dugo nisam vidio Španjolce tako nemoćne'

"Imali smo samo nekoliko sati odmora, navečer nas čeka trening. Sve je super, organizacija je vrhunska", kazao je Ivan Stevanović pa se vratio na sinoćnju utakmicu.

"Stvarno smo odigrali jako dobro protiv europskog prvaka, dugo nisam vidio njih tako nemoćne. Obrana je bila fantastična, Šego je branio super i sve što smo se dogovorili, pretočili smo na terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

26.01.2018., Arena, Zagreb - Europsko rukometno prvenstvo, utakmica za peto mjesto, Hrvatska - Ceska. Ivan Stevanovic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'Navijači su bili kao da smo igrali doma'

Hrvatska je u navijačima imala osmog igrača. U Olimpijskoj dvorani u Munchenu susret protiv Španjolske pratilo je oko deset tisuća hrvatskih navijača...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači su bili kao da smo igrali doma, to je najbliže što mogu reći. Hvala svim ljudima koji su nas podržavali, to nas vodi da budemo što bolji i nadam se da će u Kolnu biti barem isto kao u Munchenu."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo