KAUBOJI ODUŠEVILI GESTOM U SRBIJI: / Stigao i stručni komentar utakmice, evo što nas je koštalo lošeg rezultata

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Nastavili su trend koji su započeli na nedavnom SP-u

12.4.2019.
8:15
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju 3. kola druge faze kvalifikacija za EURO 2020 u Beogradu su hrvatski rukometaši su odigrali 25-25 (13-13) sa Srbijom. Pred 5000 gledatelja u beogradskoj Štark Arenom Hrvatska je osvojila važan bod za osiguranje plasmana na EURO i ponovno su na vrhu skupine s pet bodova. U dramatičnoj utakmici Hrvatsku su do boda odveli vratar Marin Šego s 12 obrana i Domagoj Duvnjak koji je svoj šesti gol na utakmici dao 30 sekundi prije kraja.

Image
SRBIJA – HRVATSKA 25-25: /

Dramatična završnica u Beogradu - Kauboji izvukli remi nakon velike borbe

Image
SRBIJA – HRVATSKA 25-25: /

Dramatična završnica u Beogradu - Kauboji izvukli remi nakon velike borbe

Naglo se raspali

"Igrali smo odlično prvih 15 minuta, zabili smo četiri gola izvana, dva Mamić i dva Stepančić, obrana je bila dobra, Šego se nadovezao. Vodili smo 6:3 pa 7:4 i onda smo se naglo raspali. Primili smo dva, tri gola s pivota što je dosta neuobičajeno za nas, obrana nam je bila forte na ovom Svjetskom prvenstvu, ali danas nismo pokazali ono što možemo u toj obrani. Nakon nekog vremena smo jednostavno usporili, upali smo u njihovu zamku usporene igre i ustvari smo ih mi vratili u utakmicu. Na kraju se i probudila publika, dala im je vjetar u leđa i završilo je neriješeno. Treba istaknuti da nakon ovog remija ništa nije izgubljeno, nije nikakva katastrofa. Srbima je ovo bilo puno važnije zbog ostanka u igri za Svjetsko prvenstvo", rekao je Goran Šprem za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očistili iza sebe

Upitan je i ima li dojam da ova Hrvatska može igrati puno brže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno, to smo svi odmah naglasili kad smo gledali utakmicu. Danas smo bili izuzetno spori, stručni stožer će analizirati gdje je nastao problem i kako su nas Srbi tako usporili. Nismo mi toliko neiskusni da bi nas itko usporio, međutim, šta je tu je, siguran sam da će u Zadru to biti bolje", zaključio je.

Hrvatski rukometaši još su jednom poslije utakmice pokazali o kakvim se ljudima radi. Naime, počistili su svlačionicu te su je ostavili u besprijekornom stanju. Ovaj trend započeli su, inače, Japanci na SP-u u Rusiji, a naši rukometaši su ga nastavili u siječnju za vrijeme nastupa na SP-u u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo