KAUBOJI IDU PO OLIMPIJSKE IGRE: / Prijenosi napetih utakmica na Doma TV-u

Image
Foto: AFP, MARWAN NAAMANI
29.3.2016.
11:53
AFP, MARWAN NAAMANI
VOYO logo

Na rukometnom kvalifikacijskom turniru za OI u Riu snage će odmjeriti četiri rukometne reprezentacije u šest utakmica, a prijenose uživo donosi kanal Doma TV.

KAUBOJI

8. travnja obožavatelji rukometa moći će od 18 sati pratiti live prijenos utakmice između rukometne prezentacije Norveške i Bahreina, dok u 20:30 sati slijedi domaća sportska poslastica gdje će hrvatski rukometaši odmjeriti snage s Danskom, domaćinom ovog kvalifikacijskog turnira. Sljedeći dan, slijedi nova napeta utakmica između Hrvatske i Bahreina dok poslije njih prolaz na OI u Riu traže Danska i Norveška. Doma TV omogućit će gledateljima ponovno jedinstveno televizijsko iskustvo, 10. travnja, Hrvatska će se boriti za pobjedu protiv Norveške, a rukometne momčadi Bahreina i Danske, susrest će se u 20:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dočaravnje atmosfere

Uz live prijenos atraktivnih utakmica, Doma TV omogućuje gledateljima i zanimljiv sadržaj koji će vjerno dočarati atmosferu u Danskoj. Saša Lugonjić, sportski urednik i novinar koji već više od 12 godina na Novoj TV donosi najvažnije vijesti sa sportskih događanja, naći će se u ulozi komentatora svih šest utakmica, a njegova stručnost i strast prema sportu uz gosta sukomentatora, bit će glavni aduti za sve gledatelje ovog uzbudljivog turnira koji slijedi.

Uz sukomentatora, legendu hrvatskog i svjetskog rukometa, zanimljive intervjue s igračima i stručnjacima rukometnog stožera donosi sportski reporter, urednik i novinar Stipe Sladoljev, koji će pratiti sve napete trenutke i pripreme uoči utakmica Hrvatske i drugih reprezentacija. Stipe Sladoljev uz Sašu Lugonjića, važna je karika sportske redakcije Nove TV, a njegova javljanja iz Danske uz zanimljive sugovornike, gledatelji će moći pratiti i u sportskim minutama Dnevnika Nove TV te na Doma TV-u. Borba za pobjedu, najveća iskušenja rukometnih momčadi uoči napetih utakmica i duh zajedništva i navijanja, samo su neki od aduta koje ovaj specijalizirani kanal priprema za svoje gledatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo