KARAČIĆA BI KLUB MOGAO 'ŽRTVOVATI' DA SPASI FINANCIJE: / 'Ako tamo nije primio plaću 18 mjeseci, ne krivim ga...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

No nije sve tako crno. Naime, igrači će se vratiti treninzima i početi pripremati za nove izazove

5.5.2020.
19:19
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Koronakriza nagrigla je rukomet, a jedan od najpogođenijih klubova je Vive Kielce za koji nastupa naš Igor Karačić. Poljski klub ostao je bez nokaut faze Lige prvaka, a to znači da bi u budućnosti klub mogao napustiti upravo Karačić. Zbog uštede, naravno.

O svemu je progovorio Karačićev trener Talant Dušebajev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne bude Lige prvaka što je mogućnost, neću trebati sve igrače i onda bi mogli prodati ili posuditi Andyja Wolfa, Igora Karačića ili Alexa Dujšebaeva. Ako Karačić koji nije plaćen 18 mjeseci u Vardaru dođe ovdje i ponovno se mora odreći dijela primanja, nitko ga ne bi mogao kriviti za bilo što ako mu neki drugi klub ponudi bolje uvjete. Ovo je samo primjer, ne bih htio da ispadne priča kako Igor odlazi jer se o tome uopće nikada nije razgovaralo", rekao je slavni trener pa se osvrnuo i na glasine da bi on sam mogao napustiti klub.

"Imam puno ponuda, moram ih dobro razmotriti i vidjeti želim li ostati ili promijeniti klub. Financijski moćni klubovi napast će one slabije i bit će to kao u zakonu džungle. Već znamo da su neki klubovi pristupili našim igračima i ponudili im više nego što im mi možemo ponuditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLCI PROGLASILI PRVAKA: /

Luka Cindrić osvojio naslov; 'Donijeli smo izvanrednu odluku'

Image
ŠPANJOLCI PROGLASILI PRVAKA: /

Luka Cindrić osvojio naslov; 'Donijeli smo izvanrednu odluku'

Počeli treninzi

Kao što znamo, odluka EHF-a da se ukine nokaut faza Lige prvaka nije prošla bez oštrih reakcija, a jedna od njih bila je i ona Karačićeva koji je na svoj Instagram napisao da takva odluka jednostavno - nije fer.

No nije sve tako crno. Naime, igrači će se vratiti treninzima i početi pripremati za nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako sve bude prema planu, trebali bi se vratiti treninzima 19. srpnja. Bit će sigurno problema, dečki rade kod kuće, ali ne znamo kako će to izgledati na terenu", izjavio je Dujšebaev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo