1/8 finala Lige prvaka / Karačić i Čupić se s Vardarom vratili u Zagreb: 'Tko bude bolji, neka pobijedi!'

Vardar je osvajač Lige prvaka od prije dvije godine i veliki favorit protiv hrvatskog prvaka, ali Karačić i Čupić su oprezni

22.3.2019.
20:18
VOYO logo

Prije novih nogometnih uzbuđenja, na redu su ona rukometna. Igor Karačić i Ivan Čupić, ponovno su u Zagrebu

Njihov Vardar sutra u Areni gostuje kod rukometaša Zagreba u prvoj utakmici osmine finala Lige Prvaka. Vardar je osvajač Lige prvaka od prije dvije godine i veliki favorit protiv hrvatskog prvaka, ali Karačić i Čupić su oprezni. Jer Zagreb ih je ove sezone u regionalnoj ligi već pobjeđivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedili su nas u SEHA ligi, istina je da je Zagreb imao malo turbulentnu sezonu što se tiče trenera. Promijenili su dosta igru, ubrzali je tako da su definitivno jedan nezogdan protivnik. Ali mi smo se uspjeli spremiti u ovih desetak dana, ozlijeđeni igrači su nam se oporavili. Ali sutra će biti puna Arena, vidjet ćemo kako će to izgledati", rekao je Čupić po dolasku u Zagreb.

"Odigrali smo dosta utakmica u posljednjih nekoliko sezona, imam puno prijatelja iz reprezentacije u Zagrebu, bit će to dva lijepa susreta što se mene osobno tiče, i u Zagrebu i u Skoplju. Nadam se da će Zagreb napuniti dvoranu da to bude prelijepa atmosfera pa tko bude bolji, neka pobijedi", zaključio je Karačić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo