KARABATIĆ OTKRIO ŠTO MISLI O HRVATSKOJ: / 'Gledao sam ih malo protiv Španjolske, htio sam vidjeti kako su ih dobili...'

Image
Foto: AFP

Sve je spremno za najveći rukometni spektakl na svijetu

19.1.2019.
21:35
AFP
VOYO logo

Francuska je danas rezultatom 33:30 pobjedila Španjolsku, a protiv Hrvatske će igrati 23. siječnja. Rukometni klasik najavio je mlađi brat Nikole Karabatića, Luka.

"Imamo još vremena do Hrvatske, moramo se koncentrirati na Island protiv kojeg igramo sutra. Moramo biti oprezni. Što se tiče Hrvata, gledao sam ih malo protiv Španjolske, htjeli smo vidjeti kako su ih dobili, igraju jako dobro, imaju sjajnu obranu. Za mene nije iznenađenje što su sve pobijedili, kada pogledaš kakve igrače imaju, svi igraju u velikim klubovima, i svaki put su tu negdje. Oni su među favoritima prvenstva, ali imamo vremena do srijede", rekao je Karabatić za Index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se stariji brat

Komentirao je i povratak Nikole Karabatića koji se vratio u reprezentaciju nakon višemjesečne pauze zbog ozljede lijevog stopala.

"To je samo plus za našu ekipu. Najbitnije da je zdrav, noga je dobro, iz dana u dan će biti bolje. Samo treba naći svoj ritam. On je jedan od najboljih igrača na svijetu i znamo kako utječe na našu igru", rekao je Karabatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo