KARABATIĆ MOTIVIRAN DOČEKUJE PUNU ARENU I UPOZORAVA: / 'Navijači će staviti pritisak na našu ekipu i suce'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Francuski srednji vanjski najavio je dvoboj Hrvatske i Francuske.

24.1.2018.
10:36
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U POSLJEDNJEM KOLU ČEKA NAS PRAVA DRAMA: Ovo su sve kalkulacije koje vode Hrvatsku u polufinale, a prema jednoj čak i Francuzi mogu ispasti s Eura

U posljednjem kolu druge faze Europskog prvenstva, Hrvatska i Francuska igraju u Zagrebu odlučujuću utakmicu. Hrvatska mora tražiti pobjedu, a iako i postoje scenariji u kojima bi se Francuska oprostila od daljnjeg natjecanja, on je manje vjerojatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice, francuski reprezentativac Nikola Karabatić dao je izjavu za Hrvatski rukometni savez te najavio dvoboj u kojemu će ove dvije reprezentacije nastaviti svoje dugogodišnje rivalstvo.

PREGLED NAJVEĆEG RIVALSTVA U MODERNOM RUKOMETU: Francuska je bila uspješnija, prisjetite se epskih dvoboja Balića i Karabatića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je uvijek jedan od favorita

"Hrvatska je promijenila neke igrače, ali uvijek je jaka. Za mene je jedan od favorita na svakom natjecanju, to su dokazali prošle godine u Francuskoj kada su zamalo ušli u finale, bit će jako teško dobiti Hrvatsku", rekao je Karabatić.

"Imaju puno talentiranih i vrhunskih igrača koji igraju u najvećim svjetskim klubovima, igraju pred domaćom publikom u Areni, 15 tisuća navijača će bodriti Hrvatsku i staviti pritisak na našu ekipu i suce", izjavio je Karabatić i dodao kako voli igrati u takvoj atmosferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je velika motivacija i kada je dvorana protiv tebe", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo