KAPETANICA PODRAVKE OTKRILA ŠTO IM JE SARAČEVIĆ ZADNJE REKAO PRIJE SMRTI: / Ovo je jednostavno pretužno

Image
Image

Hrvatski rukometni savez i Rukometni klub Podravka Vegeta, otvorili su Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi

22.2.2021.
20:53
VOYO logo

Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatko Saračević (59) umro je u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive. Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu s 32:29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Hrvatski rukometni savez i Rukometni klub Podravka Vegeta, otvorili su Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi. Naravno, među prvima su se upisale igračice koje je donedavno vodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SARAČEVIĆEV PRIJATELJ SLOMIO SE U JAVLJANJU UŽIVO: /

'Slao sam mu poruku u šali, kao 'ajde, javi se, gdje si?'

'Cure, ja vas volim'

"Moramo reći da smo izuzetno ponosne što smo imale čast da nas kroz najljepše i najteže sportske trenutke vodi takav čovjek. zadnje riječi koje nam je rekao bile su: 'Cure, ja vas volim", kroz suze je rekla emotivna kapetanica Podravke.

"Razumio nas je. Bio je u ekipi tata, trener i prijatelj. u ime svoje ekipe govorim da ćemo dati sve od sebe da napravimo ono što je on htio i da možemo njemu gore reć da smo napravile sve", zaključila je kapetanica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo