HRVATSKE RUKOMETAŠICE I RUKOMETAŠI STIGLI DO JEDINSTVENOG PODVIGA: / Nevjerojatno je što im je ove godine pošlo za rukom

Image
Foto: Profimedia

Nikada do sada se to nije dogodilo

17.12.2020.
16:48
Profimedia
VOYO logo

Hrvatske rukometašice u polufinalu Europskog prvenstva u Danskoj igrat će u petak u 18.00 sati protiv aktualnih europskih prvakinja Francuskinja, dok će u drugom polufinalu igrati Norveška i Danska.

Image
HRVATSKE RUKOMETAŠICE KONAČNO DOBILE NADIMAK: /

Teško ćete pogoditi kako su se prozvale, ali savršeno im pristaje

Image
HRVATSKE RUKOMETAŠICE KONAČNO DOBILE NADIMAK: /

Teško ćete pogoditi kako su se prozvale, ali savršeno im pristaje

"Sve je u normali, jučer smo se odmorili, imamo video danas, jučer smo isto imali video. Sutra nas čekaju završni detalji za ovu utakmicu. Srce je najvažnije, i naravno glava koja mora razmišljati u pravim trenucima, onda si jači od najjačih. Mi smo imali konferenciju EHF-a i stječem dojam da nas Francuskinje respektiraju, ali i osjećaju neko olakšanje jer igraju s nama. Mi ćemo unijeti svu svoju emociju i to je ono što bi trebalo biti jako važno", poručio je izbornik NenadŠoštarić dan prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za službenu stranicu Eura još je dodao:

"Nevjerojatno je ovo što nam se ovdje dogodilo. Morao sam ih uvjeriti da su sposobne igrati s bilo kim. Kada ste u sportu morate naučiti kako pobijediti. Kada to naučite, kada imate taj pobjednički duh, onda je svaki idući korak lakši. Kada su dobile taj pobjednički mentalitet postajalo je sve lakše i lakše. Njihovo samopouzdanje je raslo, a kao što sam rekao kemija je nevjerojatna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski izbornik OlivierKrumbholz također je najavio ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad nismo savršeni svih 60 minuta, ali znamo da je ovo polufinale i da možemo igrati puno bolje. U polufinalu moramo odigrati najbolje do sada na ovom Euru", poručio je čovjek čija je ekipa jedina neporažena.

U međuvremenu, EHF je objavio zanimljiv podatak. Naime, Hrvatska i Norvešku stigle do povijesnog rezultata na ovom Euru. Jer, nikada do sada muška i ženska reprezentacija iz jedne države nisu u istoj godini nastupile u polufinalu Eura. Kao što je poznato Kauboji su početkom godine zaigrali u finalu i tamo izgubili od Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo