JEDAN OD NAJISKUSNIJIH BRUTALNO REALAN NAKON PORAZA: / Nakon ovakvog istupa sve je potpuno jasno

Image
Foto: AFP

Protiv Španjolske je bio glavna zvijezda, ali danas mu Nijemci nisu dali da dođe do izražaja

21.1.2019.
22:47
AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je bez izgleda za plasman u polufinale svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj nakon što je u drugom susretu skupine I u Koelnu nakon velike drame izgubila od Njemačke sa 21-22 (11-11).

Hrvatska uoči zadnjeg kola protiv Francuske ima tri boda manje od Francuza i Nijemaca i više ih ne može dostići. Sada nam predstoji borba za plasman među sedam najboljih kako bi izborili kvalifikacije za Olimpijske igre 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci nisu izgovor

Nakon šokantnog poraza od Brazila, hrvatski rukometaši su pronašli snagu kako bi odigrali jednu mušku utakmicu protiv domaćina prvenstva i samo su nas nijanse dijelile od slavlja. Bila je to prava ratnička i čvrsta utakmica s malo golova. Velika drama i igra živaca u kojoj su domaćini slavili pred skoro 20.000 gledatelja.

"Ne želim komentirati suđenje. Čestitam Nijemcima plasman u polufinale. Ne trebamo se izvlačiti na taj posljednji šut. Jučer smo prokockali našu šansu protiv Brazila, zbog čega su Nijemci bili opušteniji jer bi ostali u igri i da su izgubili, a nama je bila zadnja šansa. Nažalost, nismo je iskoristili. Borili smo se, dali sve od sebe... Ponosan sam na ovo kako smo izgledali. Žao mi je što ovako nismo igrali protiv Brazila i to nas je koštalo polufinala", poručuje Željko Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo