JEDAN OD KAUBOJA ODLUČIO POGLEDATI ISTINI U OČI: / Ovo je jedna od najvećih kritika - 'Moramo priznati da smo bili loši'

Image

o dolasku u Zagreb pred kameru RTL-a stao je Manuel Štrlek i uputio je vrlo oštru kritiku

26.1.2021.
20:31
VOYO logo

Hrvatski rukometaši vratili su se kući sa Svjetskog prvenstva u Egiptu gdje se, nažalost, baš i nisu proslavili. Popularni Kauboji ispali su u drugom krugu i natjecanje su zaključili teškim porazom od Danske.

Bilo je ovo prvenstvo za zaborav, prvenstvo na kojem Hrvatska doista nije izgledala dobro, a potpuni raspad uslijedio je nakon poraza od Argentine prošlog vikenda nakon kojeg je izbornik Lino Červar podnio ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku u Zagreb pred kameru RTL-a stao je Manuel Štrlek i uputio je vrlo oštru kritiku. "Navikli smo sami sebe da su to uvijek borbe za medalju, ali sada moramo priznati da smo bili loši, da nije išlo i da smo to zaslužili. Trebamo analizirati, imali smo problema, ali neću tražiti alibije. Nismo zaslužili više i bili smo loši... Teško mi je reći što se dogodilo, ima tu puno iskusnih igrača, ne znam zašto je bio grč. Nije izgledalo dobro, zakopavali smo se sve dublje", kazao je otvoreno Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo