Najbolji strijelac / Jaganjac nakon odlične utakmice: 'Ovo je dokaz da se ne smijemo predavati do samog kraja'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Vrlo je zadovoljan nakon utakmice bio i trener Našićana Hrvoje Horvat

11.3.2019.
13:21
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Iako nisu u jučerašnjoj utakmici bili favoriti, rukometaši Nexea na domaćem su terenu svladali Vardar 24:21 i tako zasjeli na prvo mjesto regionalne SEHA lige. Vrlo je zadovoljan nakon utakmice bio trener Našićana Hrvoje Horvat.

"Vardar danas nije bio na svojoj najboljoj razini. Imaju dosta ozljeđenih igrača i mislim da će to biti potpuno drugačija utakmica ako se sretnemo u daljnjoj fazi natjecanja. Sretni smo zbog ove pobjede i želio bih čestitati svojim igračima, a posebno Morenu Caru koji je bio fantastičan. Dobra obrana je glavni razlog zbog kojeg smo pobijedili", rekao je nakon utakmice trener Nexea Hrvoje Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Cara, jedan od junaka Nexea bio je talentirani mladi Halil Jaganjac koji je bio najbolji strijelac Horvatove momčadi sa šest zabijenih pogodaka.

"Ovo je samo još jedan dokaz da se ne trebamo predavati do samog kraja. Cijelu utakmicu smo gubili i nije nam to prvi put da smo ovako izborili pobjedu. Sjećamo se Tatabanye kao da je jučer bila. Danas smo pokazali da je najbitniji karakter i upornost i rezultati će doći", rekao je nakon utakmice Jaganjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo