'To je sramota za rukomet, sramota za IHF!'

'Jako sam razočaran što Wilbek nije sa mnom došao pred novinare nakon velikog finala i što mi nije čestitao nakon velike utakmice.

29.1.2013.
10:16
VOYO logo

Izbornik Danskih rukometaša Ulrik Wilbek, koji je sa svojim izabranicima pobijedio Kauboje u polufinalu SP-a i rastužio Hrvate, se nakon tog trijumfa žalio što je Slavko Goluža kasnio pet minuta na konferenciju za medije te tražio da počne bez njega.

Nakon danskog debakla u finalu protiv Španjolske Wilbek se nije udostojio doći pred novinare, kojima je poslao glasnogovornika, a taj je čin razočarao njegovog španjolskog kolegu Valera Riveru i dobar dio nacije u njegovoj domovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam razočaran što Wilbek nije sa mnom došao pred novinare nakon velikog finala i što mi nije čestitao nakon velike utakmice. To je sramota za rukomet, sramota za IHF, koji je takvom čovjeku dodijelio trofej najboljeg stručnjaka na svijetu. Ne držati do nečega čime se bavimo svi, to je dokaz sebičnosti", prenose Sportske novosti riječi Rivere koji je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su najljepši trenuci u životu sportaša, to je neopisiva sreća, zadovoljstvo. Morat ćemo hitno početi intenzivnije raditi na budućnosti, baš kao što to rade Danska, Hrvatska i Njemačka, koje u perspektivi imaju golem potencijal", zaključio je Rivera, dok je njegov vratar Šterbik priznao:

"Željeli smo igrati s Danskom finale, nije kurtoazija, jer stvarno ne znam bismo li mogli protiv Hrvatske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo