najava okršaja sa srbijom / Ivić: 'Svi od nas stalno igramo pred punim tribinama, utakmica u Beogradu neće nam biti problem'

Kako nam kaže naš vratar Filip Ivić, ozljede su iza njega, forma je na top razini, a motiva ne nedostaje

8.4.2019.
18:39
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija je pred velikim ispitom. Izabranici Line Červara u četvrtak će se u Beogradu suprotstaviti Srbiji, koja je razočarala u prva dva kola remiziravši s Belgijom i izgubivši od Švicarske

Utakmica s Hrvatskom stoga im predstavlja zadnju šansu za preokrenuti svoju trenutno iznimno nezahvalnu situaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na okupljanje rukometaša u četvrtak je stigao i Filip Ivić. Vratar poljskog Kielcea protekle je sezone bio izmučen ozljedama, na kraju je i dobio poziv za prošireni popis uoči SP-a u Njemačkoj i Danskoj, ali ipak je otpao uoči turnira. 

Kako nam kaže Filip, ozljede su iza njega, forma je na top razini, a motiva ne nedostaje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlo je tri mjeseca od zadnjeg okupljanja, i ovaj mi je put iznimna čast da sam dio reprezentacije. Prošle godine sam propustio i u klubu i reprezentaciji dosta toga zbog ozljeda, ali to je sad iza mene. Zdrav sam i spreman i drago mi je vidjeti sve dečke na okupu. Nažalost, Horvata i Cindriće nema, ali dat ćemo sve od sebe u dvije utakmice koje nas čekaju." 

Kako se ti osjećaš, jesi li spreman i u formi? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno jesam, kažem ove godine nisam propustio ni jedan trening i ni jednu utakmicu. Veselim se reprezentaciji i priliku koju dobijem ću maksimalno iskoristiti."

Čekaju vas dvije teške utakmice protiv Srbije. Prva se igra u Beogradu pred njihovim navijačima koji će sigurno biti motivirani kao i igrači na terenu, ovo im je zadnji vlak za uloviti neke bodove u borbi za Euro. Što očekuješ? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, oni se nisu proslavili u utakmicama protiv Švicarske i Belgije i ovo im je zadnji spas protiv nas. Ja ću se koncentrirati samo na četvrtak jer ta utakmica u Beogradu nam je najvažnija. Atmosfera će sigurno biti paklena, ali većina nas uvijek igra u punim dvoranama i što se toga tiče, ne bi trebalo biti problema. Moramo utakmicu shvatiti ozbiljno, odigrati čvrstu obranu, ići na polukontru i naravno, pobijediti." 

Pred vama su samo tri treninga, hoće li to biti dovoljno da se stvari poslože i da Hrvatska u četvrtak bude prava? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost nema puno vremena. Takav je to sport, stalno se igraju lige, ovog vikenda se igrao njemački i mađarski kup, stvarno je težak raspored. Koncentrirat ćemo se na taktiku jer mislim da su svi igrači više ili manje spremni i u odličnoj formi." 

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo