Play ponuda

IVIĆ OBJAVIO IME NOVOG KLUBA: / 'Ovo nije zbogom, vratit ću se jednog dana u svoj Zagreb'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vratar Prvog plinarskog društva Zagreb Filip Ivić potvrdio je ono o čemu se posljednjih dana nagađalo. Potpisao je četvetogodišnji ugovor s poljskim prvakom Vive Tauron Kielceom.

3.5.2016.
13:35
Slavko Midzor/PIXSELL
Play ponuda

Poslije ispadanja od PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka Ivić je objavio kako napušta Zagreb u kojem je proveo 12 godina. U utorak je potvrdio da je njegov novi klub Kielce u kojem trenutno igraju četvorica Hrvata - Marin Šego, Ivan Čupić, Manuel Štrlek i Denis Buntić.

Image
MLADI VRATAR POSLIJE PSG-A IZNENADIO NAVIJAČE: /

'Ovo mi je bila posljednja utakmica za Zagreb'

Image
MLADI VRATAR POSLIJE PSG-A IZNENADIO NAVIJAČE: /

'Ovo mi je bila posljednja utakmica za Zagreb'

Posebna zahvala Kelentriću

"Ovo je za mene jako emotivan trenutak na koji sam se dugo spremao, ali koliko god da se spremaš i znaš da rastanak mora doći, u trenutku kada se to i dogodi, naprosto ti nije lako. Sve što imam stekao sam svojim radom, a uvjete za dobar rad, za učenje od najboljih i napredovanje u karijeri omogućio mi je RK Zagreb. Jednom čovjeku posebno zahvaljujem, a to je naš trener vratara Mario Kelentrić koji je sa mnom i Ivanom Stevanovićem provodio više vremena nego s vlastitom djecom i koji je pokazao nevjerojatno puno strpljenja kako bi jednom mladom golmanu ukazao na sve njegove nedostatke i kako bi mu prenio veliko znanje koje je u svojoj bogatoj karijeri stekao", rekao je Ivić.

"Imao sam važeći ugovor još dvije sezone, ali kada je stigla ponuda Kielcea, sjeo sam za stol s ljudima iz uprave kluba, direktorom Ančićem i glavnim menadžerom Jovićem, te smo zajedno zaključili kako je u mom najboljem interesu da napustim Zagreb i karijeru nastavim u redovima poljskog prvaka. Trener Kielcea Dujšebajev te predsjednik kluba Bertus Servaas pokazali su velik interes da me se dovedu i na koncu smo sjeli, sve dogovorili i sklopili četverogodišnju suradnju", dodao je Ivić.

'Samo doviđenja'

U karijeri je Ivić prošao kroz sve uzraste i dobne kategorije rukometnog kluba Zagreb te je u redovima istog osvajao državna prvenstva i nacionalne kupove.

"Siguran sam da ću se jednog dana vratiti u svoj Zagreb i da ovo nije posljednje što sam odigrao u najdražem dresu. Recimo to ovako. Ovo nije zbogom, samo zasad doviđenja", zaključio je Ivić.

Play ponuda
Play ponuda