Play ponuda

IVANO BALIĆ SE VRAĆA U HRVATSKU REPREZENTACIJU: / Legendarni rukometaš preuzima važnu poziciju među Kaubojima

Image

Podsjetimo, Ivano Balić bio je i u kombinacijama za preuzimanje hrvatske rukometne reprezentacije kao izbornik kad je otišao Lino Červar, no ipak je Hrvoje Horvat dobio taj posao,

8.4.2021.
18:25
Play ponuda

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS-a), na svojoj redovitoj 9. sjednici, donio je cijeli niz važnih odluka kojima je cilj da olakša i osigura privođenje kraju svih natjecanja, dodjeli nagrade zaslužnima za velike uspjehe te kompletira stručni stožer muške seniorske reprezentacije, ali i promijene neki akti Statuta, Poslovnika o radu Skupštine i Poslovnika o radu Upravnog odbora.

Na prijedlog izbornika Hrvoje Horvata, novi pomoćnik hrvatske muške seniorske reprezentacije je legendarni Ivano Balić. Istodobno je za trenera vratara postavljen Nino Pavelić koji je već godinama vrlo uspješno radio u RK Nexe, objavljeno je na stranicama HRS-a.

Image
HRS NA INICIJATIVU PPD ZAGREBA DONIO ODLUKU O PREKIDU PRVENSTVA: /

Iz Nexea stigla žestoka reakcija

Image
HRS NA INICIJATIVU PPD ZAGREBA DONIO ODLUKU O PREKIDU PRVENSTVA: /

Iz Nexea stigla žestoka reakcija

Bio i u kombinacijama za izbornika

"Ono što je nama sigurno bitno u budućnosti je da je Ivano Balić određen kao pomoćnik izborniku Hrvoju Horvatu", rekao je, između ostalog, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

Podsjetimo, Ivano Balić bio je i u kombinacijama za preuzimanje hrvatske rukometne reprezentacije kao izbornik kad je otišao Lino Červar, no ipak je Hrvoje Horvat dobio taj posao, a Balić će mu zasad moći samo asistirati svojim ogromnim iskustvom.

Play ponuda
Play ponuda